Ali Express spullen zijn binnen!

image-aliexpress-op-kopen-in-china

Afgelopen maand, toen ik nog een hele stevige buy policy had 🙂 shopte ik voor het eerst online bij Ali Express. Benieuwd hoe de Ali Express spullen eruit zien in het echt? Inmiddels zijn alle artikelen binnen en in deze shoplog laat ik mijn aanwinsten aan jullie zien. *

Cateye Zonnebril

Laat ik beginnen met de zonnebril die ik kocht. Ik ben helemaal blij, zoals ook al te lezen was in mijn artikel over mijn favoriete beautyproducten van mei. De bril is echt van stevige kwaliteit en er zaten ook nog eens een zacht hoesje en een poetsdoekje bij. Deze heb ik nu standaard in mijn handtas zodat de bril onderweg niet kan beschadigen. Wel had ik aan de hand van de productfoto verwacht dat de bril helemaal van kunststof zou zijn, in het echt heeft de bril pootjes van staal. Geen probleem, eigenlijk vind ik dat namelijk nog mooier.

ali express spullen zonnebril

Fake real Techniques bold metals kwastenset

Deze set wilde ik al een hele tijd hebben. Ik heb namelijk ook wat andere fake real techniques kwasten op eBay gekocht en daar ben ik nog steeds heel tevreden over. Ik heb mezelf een hele tijd ingehouden en uiteindelijk ben ik toch voor de bijl gegaan omdat de set slechts € 5,81 kostte…

ali express spullen real techniques

Tadaaa! Dit zijn ze. Mooi he? Ik ben echt heel tevreden over deze nepperds. De steeltjes voelen heel plastic en nep aan (ik weet niet hoe de echte bold metals voelen, die heb ik namelijk niet) maar de haren zijn heel zacht en ze vallen niet uit. Ik vind ze fijn werken. Binnenkort schrijf ik over deze set een uitgebreide review.

Fan brush

De fan brush heeft hele zachte haartjes. Ook ziet hij er heel mooi uit. Enige nadeel, in het midden staan de haartjes een beetje uit elkaar. Dus perfect is hij niet. Ik merk ook dat ik ‘m tot nu toe nog niet erg vaak gebruik. Voor highliter pak ik namelijk vaak de highliter brush van real Techniques die ik laatst kocht. (De échte deze keer.)

ali express spullen fan brush

Sieraden boompje

Dit schattige boompje is een leuke aanwinst voor mijn kaptafel en staat nu te pronken naast mijn kwastenverzameling. Mijn favoriete sieraden hangen al op hun plek.

ali express spullen sieraden boom

Naast deze aankopen, kocht ik ook nog wat elastiekjes en twee iPhone kabeltjes. Deze heb ik niet op de foto gezet, er is namelijk niks bijzonders aan. De elastiekjes zijn prima, je kunt er goed je vlecht mee dichtknopen en de iPhonekabeltjes zijn ook prima. Wel geeft mijn iPhone soms aan dat het accessoire niet écht is. Maar vervolgens laadt mijn telefoon gewoon op, dus volgens mij kan dat geen kwaad.

Het was de eerste keer dat ik spullen bestelde bij Ali Express, maar ik ben heel erg tevreden. Alleen de fan brush zag er niet perfect uit, verder was alles er binnen twee weken en zagen alle artikelen er ook nog eens goed uit. Als ik van mezelf weer spulletjes mag kopen, ga ik zeker nog eens shoppen bij Ali Express.

Shop jij wel eens bij Ali Express? Welke spullen raad je aan?

* Deze post bevat affiliatelinks.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube