Beautybloggers Dilemma Tag + winactie

Beautybloggers Dilemma Tag

Een tijdje terug ging ik samen met een hele groep leuke meiden een samenwerking aan in de vorm van een Bloghop ter ere van de Nationale Beautybloggersdag. Dit beviel zo goed, dat we besloten gezamenlijk de Beautybloggers Dilemma Tag te bedenken waarbij we allerlei beauty dilemma’s bespreken. Oh enne, je kunt weer hoppen en overal iets leuks winnen. Doe je mee?

Beautybloggers Dilemma Tag

Als het goed is ben je op mijn blog terecht gekomen via Maaike. Zij schrijft op haar blog Floatingindreams.com in het Engels over beauty, fashion, food en lifestyle en alles wat haar nog meer interesseert. Lekker veelzijdig dus, en goed voor je Engels 😉 Het door Maaike bedachte dilemma luidt:

Altijd perfect gelakte nagels of altijd perfect uitziend haar?

Aiai…

beautybloggers dilemma tag bad hairday

Ik denk dat ik zou gaan voor altijd perfect uitziend haar, omdat dit meer opvalt dan perfect gelakte nagels. Altijd een good hairday lijkt me geweldig! Daarbij vind ik het leuk om mijn nagels te lakken, dus als ik dat dan wat vaker moet doen, no problemo! Dus ja, dat is mijn keus bij dit dilemma.

Winactie

En dan nu, de winactie die hoort bij deze Beautybloggers-samenwerking! Deze keer heb ik ervoor gekozen om een prijs weg te geven waar je zelf mee kunt gaan shoppen, namelijk een giftcard van Douglas ter waarde van € 15. Ik ben zelf ook altijd heel blij als ik dit soort cadeautjes ontvang, dus ik dacht dat ik één van jullie hier zeker wel blij mee zou kunnen maken.

win een douglas giftcard

Bron foto: Douglas.nl

Wat moet je doen om kans te maken?
Zoals jullie weten houd ik van laagdrempelige winacties. Daarom wil ik je vragen mij te volgen op Twitter en deze tweet rond te sturen aan je volgers:

Ik maak kans op een Douglas giftcard twv 15 euro! Doe je ook mee? @ikhouvanbeauty #winactie #beautybloggersdilemma  http://www.ikhouvanbeauty.nl/beautybloggers-dilemma-tag-winactie/

Laat je even een reactie hieronder achter (met geldig mailadres in het daarvoor bestemde vakje!) als je deze stap hebt gezet? Dan weet ik dat je meedoet. Deelnemers uit Nederland en België zijn welkom om mee te doen. Ik kies zoals altijd mijn winnaar uit via een random picker, dat vind ik het meest eerlijk. Vervolgens krijgt de winnaar op zaterdag 10 september persoonlijk bericht per e-mail van mij. Wanneer er niet binnen 48 uur een reactie komt, kies ik een nieuwe winnaar uit.

Mijn dilemma en HOPHOP

Nu verwijs ik je door naar de blog van Quinty. Zij schrijft op haar blog Letstalklipstick niet alleen maar over lipstick, al bespreekt ze haar favoriete make-up product natuurlijk wel vaak 😉 Je vindt er ook leuke artikelen over andere beautygerelateerde en lifestyle kwesties.

Mijn dilemma – die wel een beetje past bij de prijs van de winactie – voor Quinty:

Oneindig kunnen eten zonder dik te worden of een oneindig shoptegoed?

Ben benieuwd wat Quinty kiest! (Ik zou overigens gaan voor een oneindig shoptegoed, dan let ik wel wat meer op de calorietjes!)

Bedankt voor het lezen en wederom veel plezier bij het meedoen aan deze bloghop.
Wat zou jouw antwoord zijn op mijn dilemma? Ben benieuwd!

Deze blogpost bevat een affiliatelink, zie ook mijn disclaimer.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube