Wie ik volg

Mijn inspiratie komt voort uit ‘problemen’ waar ik zelf tegenaan loop, of dingen die ik graag wil uitproberen. Maar ik krijg ook veel inspiratie door te kijken naar andere beauytbloggers en vloggers. Hieronder deel ik de beautybloggers die ik het vaakst een bezoekje breng.

Heb jij nog bloggers of vloggers die de moeite waard zijn om te volgen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik breid deze pagina namelijk graag uit.

Nederlandse Beautybloggers

Dit zijn de Nederlandse bloggers die ik regelmatig bezoek.

 

Engelse Beautybloggers

Ook in het Engels zijn er veel bloggers die ik graag volg. Hieronder een lijstje. Ik zal dit in de toekomst nog verder aanvullen. Het Engelse aanbod is namelijk erg groot, dus ik ben nog aan het bekijken welke écht de moeite waard zijn voor deze lijst.

  • Floatingindreams (Maaike is wel Nederlands, maar blogt in het Engels.)
  • Nikkietutorials (Zij is van oorsprong een Nederlandse, maar heeft inmiddels internationaal succes met haar beautyblog, daarom schrijft en vlogt zij in het Engels.)
  • Wayne Goss (Echt een aanrader! Lekkere korte video’s en ook goede tips voor 30+ en beginners)