Beautyhacks die echt werken!

beautyhacks die echt werken

Ik ben dol op beautyhacks. Als ik in een verloren uurtje aan het youtuben ben, vind ik beautyhacks en lifehacks altijd heel leuk om te bekijken. Ik heb er zelfs het één en ander van opgestoken. Vandaag deel ik daarom met jullie de beautyhacks die echt werken!

Beautyhack 1 – Plakband & Ooglooks maken

Ik ben zelf geen ster in het zetten van een winged eyeliner. (Al moet ik zeggen, hoe vaker ik het probeer, hoe beter het me afgaat… Oefening baart kunst zeggen ze dan.) Een handig hulpmiddeltje bij het zetten van een wing is: plakband! Ja echt! Plak aan beide kanten van je ogen een plakbandje in de juiste hoek. (Soms is het even pielen om de plakbandjes aan beide kanten in dezelfde hoek te krijgen.) Daarna ga je aan de slag met je oogschaduw en je eyeliner. Ben je klaar? Haal dan de tape weg en… Je hebt een hele mooie strakke ooglook, inclusief winged eyeliner, als je wil.

beautyhacks die werken plakband

Beautyhack 2 – Lippen zonder velletjes

Lippen zonder van die vervelende velletjes? Als je dat wil, kun je je lippen scrubben met een dure lipscrub. Of… Neem de volgende handelingen mee in je dagelijkse beautyroutine. Tijdens het tandenpoetsen, poets ik ook altijd even mijn lippen. Hierdoor komen de velletjes lekker los. Bij het afdrogen scrub ik mijn lippen even met mijn handdoek. Daarna voelen mijn lippen lekker zacht en glad en kan ik dus los met lipstick zonder dat het er zo droog uitziet.

beautyhacks die werken handdoek

Beautyhack 3 – Stipjes nagellak met een schuifspeldje

Als je Pinterest Nailart bekijkt, zie je vaak dat er nagels met kleine stipjes bij zitten. Supercute! Maar wat als je geen fancy dottingtool hebt? Gebruik dan een ordinair schuifspeldje. Het plastic knopje wat op deze speldjes zit, kun je namelijk ook uitstekend als dottingtool gebruiken!

beautyhacks die werken haarspeld

Beautyhack 4 – Houtlijm bij nailart?

Zoals je laatst kon zien bij mijn radiant nailart tutorial, kun je houtlijm heel handig gebruiken bij het maken van nailart. De houtlijm breng je aan op de rand van je nagels. Daarna ga je lekker aan de slag met de nagellak. Maak je geen zorgen over knoeien en dergelijke, want na afloop trek je de houtlijm eraf en: tadaa! Geen restjes meer. Superhandig!

nailart tutorial houtlijm bij nailart

Dit zijn de beautyhacks die ik regelmatig gebruik. Heb jij nog goede beautyhacks? Ik ben benieuwd!

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube