Beautyswap met Lonneke

Beautyswap

Een tijdje terug stuurde Lonneke van Nail-passion.nl (hele leuke website met prachtige nailart trouwens, zeker de moeite waard!) een leuke e-mail met de vraag of ik zin had in een beautyswap. Superleuk natuurlijk! Vandaag dus mijn allereerste beautyswap online.

Beautyswap

Ik wist in eerste instantie eerlijk gezegd niet wat een beautyswap was (#beginner). Maar eigenlijk is het heel simpel. Lonneke en ik zijn lekker voor elkaar gaan shoppen voor een vooraf afgesproken bedrag en stuurden de buit naar elkaar toe. Vandaag showen we de pakketjes die we hebben gehad op onze blogs.

Wat ik kreeg

Lonneke heeft duidelijk haar best gedaan een leuk pakketje voor mij samen te stellen. Superleuk ook dat alle spulletjes ingepakt waren. Het uitpakken was echt heel leuk. (Sorry Lonneke, dat was ik vergeten!) Hieronder de uitgepakte buit van mijn swap-pakket.

Beautyswap compleet

Als eerste kwamen er twee leuke dingetjes tevoorschijn voor de aankomende baby. Superattent dat Lonneke daar aan heeft gedacht. Zo zat er een fles van iiamo in het pakket. Als het goed is kun je met deze fles de melk voor de baby opwarmen binnen een paar minuten zonder dat je stroom of iets dergelijks nodig hebt. Handig! Ook zat er een speentje in. (Kun je aan de kleuren al zien of mijn zoontje een broertje of zusje krijgt? 😉 ) Ik kreeg meteen een flashback naar de babytijd van mijn zoontje. Die had namelijk precies zo’n Difrax speentje toen hij net was geboren.

Beautyswap babyproducten

Toen kwamen er twee voor mij onbekende producten tevoorschijn. Allereerst de deodorant van het merk Nojito, een deo in poedervorm. Van dat merk had ik nog nooit gehoord. Een poederdeo heb ik ook nog nooit geprobeerd, ik ben benieuwd! Het andere product is een self-tan lotion van het merk Green People. Zowel het merk als het product is voor mij onbekend. Ik heb namelijk nog nooit een zelfbruinend product gebruikt. Binnenkort ga ik het eens uitproberen op mijn melkfles-benen.

Beautyswap verzorgingsproducten

Uiteraard konden nagelproducten niet ontbreken in dit pakketje. Lonneke stuurde me een mooi nude-nagellakje van essence en een fijne vijl van het merk Trind. Nagellak is natuurlijk altijd welkom (in mijn nagellak stash is altijd ruimte voor uitbreiding 😉 ) en toevallig had ik net een nieuwe vijl nodig!

Beautyswap nagelproducten

Tot slot zaten er ook wat make-up producten in het pakketje. Lonneke heeft aardig door waar mijn make-up hartje sneller van gaat kloppen, want ik trof het Iconic 2 palette van mijn favoriete budgetmerk Makeup Revolution aan. Toevallig heb ik het Iconin 1 en het Iconic 3 palette al in mijn bezit. Hiermee is mijn collectie van deze lijn dus compleet, jeej! (Deze paletten zijn trouwens een dupe van de bekende Urban Decay Naked paletten.) Ook trof ik een prachtige mozaiek blush aan van MUA. Wauw! Deze ziet er echt prachtig uit! Heb erg veel zin deze te gaan uitproberen.Hier komt zeker nog wel een review van online. Tot slot zat er ook nog een minerale foundation met kabuki kwast in het pakket van het merk Mineralisima. Ik heb nog weinig ervaring met minerale make-up, dus ik ben hier erg benieuwd naar! Ik denk dat ik dit product ook nog ga reviewen. De kabuki brush voelt trouwens echt superfijn aan! Dus dat is sowieso al een winner.

Beautyswap make-up

Zo, dit waren alle producten die ik ontving in mijn swap-pakket. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en vond het onwijs leuk een keer mee te doen aan een beautyswap. Lonneke, dank je wel voor de leuke spullen! Ik hoop dat jij ook enthousiast bent over wat ik voor jou heb bedacht.

Ben je benieuwd wat ik allemaal kocht voor Lonneke? Ga dan vandaag zeker even kijken op Nail-passion.nl!

Beautyswap pakket voor Lonneke

Een sneak-peak van mijn pakketje voor Lonneke.

Heb jij wel eens een beautyswap gedaan?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube