Oh jee… Black Friday!

black friday aanbiedingen - Oh jee... Black Friday!

Vanuit Amerika is het komen overwaaien, Black Friday. Deze dag na Thanksgiving gaan de winkels in the States helemaal los met kortingen om mensen te triggeren alvast kerstinkopen te doen. Ik merkte aan mijn ontploffende mailbox met aanbiedingen dat deze dag in Nederland nu ook in aantocht was. Je wordt letterlijk doodgegooid met kortingsacties! Vandaag speciaal een extra post online ter ere van deze kortingsdag met een overzichtje van leuke aanbiedingen – geheel in het straatje van IkhouvanBeauty – op het gebied van Beauty en make-up.

Black Friday aanbiedingen

Kruidvat
Vandaag kun je bij Kruidvat online allerlei speciale kortingen krijgen. Ook is het verzenden vandaag gratis. Kruidvat heeft alleen niet helemaal gerekend op de grote belangstelling denk ik, want ik wilde even spieken en werd in de wachtrij gezet vanwege de grote belangstelling…

black friday aanbiedingen kruidvat

the Bodyshop
Vandaag tot en met 28 november 2016: 40% korting op alles bij the Bodyshop! What?! Dat is toch bijna niet te weerstaan? (Wel exclusief nieuwe producten en cadeausets.) Gebruik de code: BLACK.

index - Oh jee... Black Friday!

Kiko
Als je bij Kiko in de winkel of online drie producten koopt, krijg je drie producten gratis. Deze aanbieding geldt voor het hele assortiment en is nog geldig tot en met zondag 27 november 2016.

kiko black friday aanbiedingen

TAMbeauty.com
Ook mijn favoriete budgetshop uit de UK doet van harte mee aan Black Friday. Ze hebben een speciale actiepagina met kortingen tot 80% en ook kun je korting krijgen op de Christmas Storage box, die ik eerder al liet zien in de post over Limited Edition paletten voor de feestdagen. De kortingen zijn nog geldig tot en met 29 november 2016.

black friday aanbiedingen tambeauty

Beauty88.nl
Beauty88 heeft een speciale Black Friday actiepagina met aanbiedingen van onder andere Makeup Revolution, Beautyblender en Real Techniques. De aanbiedingen zijn nog geldig tot en met 27 november 2016.

black friday aanbiedingen beauty88

TheMakeupSpot
Bij TheMakeupSpot hebben ze op de Black Friday actiepagina allerlei mooie merken speciaal in de aanbieding zoals the Balm, real Techniques, Morphe Brushes en nog veel meer.

black friday aanbiedingen the makeup spot

Boozyshop
Eigenlijk had Boozyshop een hele vette actie, waarbij je een mystery bag cadeau kreeg ter waarde van €35 bij een bestelling van €25. Helaas was de mystery bag al rond 9 uur vanochtend uitverkocht, domper… 🙁 Om de pijn wat te verzachten krijg je nu gratis verzending bij een bestelling vanaf €15. Vooral de sale page is een goede om te bekijken.

black friday aanbiedingen boozyshop

Makeup Musthaves
Ook Makeup Musthaves heeft een speciale actiepagina met korting op o.a. The Balm, Sleek, Makeup Revolution en Yankee Candles.

black friday aanbiedingen makeupmusthaves

ICI Paris XL
Alleen vandaag: 25% korting op alles bij ICI Paris XL, zowel online als in de winkel.

black friday aanbiedingen ici paris xl

Douglas
Ook bij Douglas alleen vandaag 25% korting op het hele assortiment, bij Douglas geldt de korting alleen online.

black friday aanbiedingen Douglas

Utsukusy Schoonheid
In de webshop van Utsukusy krijg je tot en met 27 november 2016 10% korting op alle artikelen van het eigen merk met de code BLACK.

black friday aanbiedingen utsukutsy

Paula’s Choice
Bij Paula’s Choice kun je korting stapelen. Je krijgt €5 korting bij een bestelling van minimaal €50, €7,50 korting bij een bestelling van minimaal €75 en €10 korting bij een bestelling van €100 of meer.

black friday aanbiedingen paulas choice

Lucardi
Bij Lucardi ontvang je alleen vandaag 20% extra kassakorting op bijna de hele collectie! Op de banner staat dat het alleen vanavond geldig is, maar dat is niet zo hoor, je kunt nu al met korting shoppen 😉

index - Oh jee... Black Friday!

En? Heb jij al wat gescoord? Ik was van plan mezelf in te houden met de naderende verhuizing, maar de aanbieding van the Bodyshop roept me… Zou ik me kunnen inhouden?

Deze post bevat ook een aantal affiliatelinks, zie hiervoor mijn disclaimer.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube