Kom je blog spammen! Spam je blog #2

spam je blog

Een tijdje terug nodigde ik jullie voor het eerst uit om lekker te komen spammen. Ik lees graag andere blogs, van foodblogs tot mamablogs en natuurlijk ook heel veel beautyblogs. Heb jij een leuke blog? Kom dan nu je blog spammen bij mij!

Blog spammen!

Wat ik van jou verwacht? Vertel wat over je blog, over jezelf en waarom het leuk is om jouw blog te lezen. Met andere woorden: verkoop jezelf! Hopelijk krijg je via mij wat nieuwe volgers voor je website erbij. Plus: ik heb ook weer wat nieuw leesvoer, dat vind ik ook altijd fijn 😀 Zet ook gerust links naar je social-media accounts in je comment.

Samenwerken met IkhouvanBeauty?

Ik werk graag samen met andere bloggers. Heb je een leuk idee voor een samenwerking? Mail me dan even via info@ikhouvanbeauty.nl.

ikhouvanbeauty kus

Veel Spamplezier!

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube