Blogaversary: één maand + beautyblog winactie

Blogaversary maand verder en winactie

Precies één maand geleden ben ik gestart met Ikhouvanbeauty.nl. Een project waar ik al een tijdje mee bezig was in mijn hoofd, waar ik sommige mensen mee verbaasde en waar ik de afgelopen maand superveel energie uit heb gehaald. De eerste maand zit er nu op en ik vind dat reden voor een piepklein feestje. En wie iets viert, deelt uit, toch? Scrol verder voor mijn beautyblog winactie!

Blogaversary!

Oké, oké! Ik snap dat het eigenlijk niet veel voorstelt dat ik nu één maand besta in beautyblogland. Maar voor mij betekent het toch wel degelijk iets. Niet alleen maar dat ik nu een maand lang het web (met redelijk strakke regelmaat) heb volgespamd met geneuzel over make-up en beauty. Nee, voor mij gaat het toch nog iets dieper.

Beautyblogger worden, mijn roeping?

Ik wilde namelijk al een hele tijd iets doen voor mezelf. Iets waar ik plezier en voldoening uit kon halen. Iets waarmee ik kon experimenteren, waarmee ik kon groeien op professioneel en persoonlijk vlak en waarmee ik bovenal mijn creatieve ei kwijt kon. Schrijven, fotograferen, nieuwe onderwerpen bedenken, me bezig houden met de websitetechniek en SEO. Dat alles heb ik nu kunnen combineren met het maken van deze blog. Ik heb er serieus heel veel plezier in en ben stellig van plan hier nog lang mee door te gaan.

Time management

Mijn dagelijks bestaan is vrij druk. Ik heb een zoontje van twee waar ik mijn handen overdag lekker vol aan heb (op een leuke manier hoor, hij is het licht van mijn bestaan). Daarnaast heb ik nog een parttime baan als Content Marketeer en natuurlijk heb ik ook nog een leuke man en lieve vrienden en familie die ik graag aandacht geef. En toch, toch heb ik de afgelopen maand bijna geen vermoeidheid gevoeld terwijl ik (soms tot in de late) avonduren werkte aan artikelen. In de middagslaapjes van mijn zoon maakte ik foto’s en probeerde ik nieuwe make-up uit. De dagen dat ik niet aan het werk was, ging ik vaak in de ochtend even shoppen met mijn kleine man als ik nieuwe spulletjes nodig had, als ik wel aan het werk was, bezocht ik natuurlijk even de nabij gelegen Kruidvat. Nee, ik werd er niet moe van, het werken aan mijn blog heeft me juist nieuwe energie gegeven. En daarnaast heb ik ook nog eens best wat time management skills opgedaan 🙂 Altijd mooi meegenomen!

Beautyblog Winactie!

Anyway, genoeg van mijn gebazel over hoe blij ik ben met het opstarten van deze uit de hand gelopen hobby. Misschien ken je het nog wel, toen je vroeger verkering had met je eerste vriendje. Dan vierde je iedere kleine mijlpaal. In de geest van die gedachte wil ik deze mini-mijlpaal vieren met het kleine handjevol trouwe bezoekers die ik inmiddels heb opgebouwd. Dus, hierbij komt ook mijn eerste winactie online!

Win win win!

Wat kun je winnen? Een cute IkhouvanBeauty Goodiebag(je).

In deze bescheiden Goodiebag (hé, ik ben nog maar een maandje bezig he? Als ik een halfjaar verder ben, ga ik zeker een grotere Goodiebag maken!) zitten de volgende producten die mijn persoonlijke stamp of approval hebben. Ik hoop dat de winnares van dit pakketje er veel plezier aan gaat beleven.

  • I Heart Makeup Death by Chocolate oogschaduwpalette
  • Essence I love colour intensifyng eyeshadowbase

beautyblog winactie win i heart makeup

Hoe doe je mee?

Volg de onderstaande stappen om de IkhouvanBeauty Goodiebag te winnen:

  1. Like mijn facebookpagina en deel deze blogpost op Facebook.
  2. Volg me op Bloglovin.
  3. Je maakt extra kans als je me ook volgt op Twitter en Instagram.
  4. Laat hieronder een comment achter met een geldig e-mailadres en laat even weten welke stappen je hebt gezet. (Dan kan ik ook eerlijk loten.)

De winactie is alleen open voor deelnemers uit Nederland en België. Op zaterdag 14 mei krijgt de winnares/winnaar een persoonlijk bericht.

Bedankt

Rest me voor dit artikel niets meer dan iedereen heeeeeeel erg te bedanken voor alle leuke comments op mijn blog en mijn persoonlijke kring een kusje te geven voor de steun en leuke reacties die ik heb gekregen. Succes met de deelname! XoXo

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube