Bloggers Secret Santa

bloggers secret santa

Samen met mijn vaste clubje blogvriendinnen hebben we dit jaar lootjes getrokken voor een Bloggers Secret Santa! Vandaag laat ik zien wat ik kreeg en link ik je door naar degene die mijn cadeautjes mocht uitpakken. Kijk je mee?

#Bloggersecretsanta

Hilde van Hillybillybeauty.nl kwam met dit leuke idee. Ik was meteen enthousiast, leuk om weer een cadeautje op te sturen naar iemand en natuurlijk ook leuk om wat in de post te krijgen. De spelregels: we zouden voor ongeveer 7,50 voor elkaar shoppen en het pakketje zou in ieder geval een Yankee Candle tart bevatten.

Ik mocht shoppen voor Maxime van Happinessnbeauty. Wat ik voor haar kocht, dat vertelt ze je vast zelf wel, dus klik even door naar haar blog! (Ik heb mijn pakketje trouwens ruim op tijd op de post gedaan, maar begreep dat Maxime nog niets heeft ontvangen… De post heeft het rond deze tijd van het jaar toch wel weer moeilijk… Wel echt heel jammer…)

Hieronder een sneakpeak van de ingepakte cadeautjes. (Enne, alle credits voor de verpakkingen gaan naar Amy, van haar kreeg ik laatst sieraden van Jaoillerie en ik vond de verpakkingen zo leuk dat ik ze heb bewaard. Kwamen ze nu mooi van pas 😉 )

bloggers-secret-santa-mijn-pakket

Wat ik kreeg

Quinty van Letstalklipstick heeft voor mij geshopt. Ik kreeg een enveloppe met kaart vol met leuk ingepakte cadeautjes, samples en lekkere zakjes thee, hmm!

bloggers-secret-santa-mijn-pakket-gekregen

Snel even uitpakken natuurlijk 🙂 Dit is de buit:

bloggers-secret-santa-mijn-pakket-gekregen-uitgepakt

Een mooie hanger voor in de kerstboom, een Yankee Candle wax tart in de geur Cosy by the fire, een lekker lollie, een handenwarmer en twee hele mooie flesjes metallic nagellak. Wat een mooi pakketje he? Dank je wel lieve Quinty! Ik ben heel blij met deze leuke cadeautjes.

Leuk toch zo’n Bloggers Secret Santa? Heb jij dit jaar nog lootjes getrokken voor kerst?

Save

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube