Bodyshop Frosted Plum Sugar Scrub review

Bodyshop Frosted Plum Sugar Scrub review uitgelicht - Bodyshop Frosted Plum Sugar Scrub review

Een tijdje terug scoorde ik een paar producten in de sale bij the Bodyshop. Vandaag geef ik even de aandacht aan de Frosted Plum Sugar Scrub. Benieuwd of ik er blij mee ben? Lees dan mijn Bodyshop Frosted Plum Sugar Scrub review.

Bodyshop Frosted Plum Sugar Scrub review

Ik wilde wat informatie opzoeken op de website van the Bodyshop over deze scrub, maar hij is uit het assortiment, dus helaas geen info rechtstreeks van de bron. Het ging dan ook om een limited edition.

Bodyshop Frosted Plum Sugar Scrub review

Geur

De scrub ruikt in ieder geval naar pruimen, magnolia’s en pioenrozen. Ik vind dat het bloemige in deze scrub overheerst. Echt een heerlijk zoetige geur die ook nog een klein uurtje op je lichaam blijft hangen. Als ik een halfuur na het douchen weer in de badkamer kom, hangt de geur ook nog lekker in de badkamer. Daar kan ik altijd heel vrolijk van worden!

Structuur

De scrub heeft flinke korrels, echt een beetje ter dikte van grove suiker. Ik gebruik de scrub daarom niet voor mijn gezicht en decolleté, maar wel voor de rest van mijn lichaam.

Bodyshop Frosted Plum Sugar Scrub review structuur

Resultaat

Na het scrubben voelt mijn huid echt heerlijk zacht. In de scrub zit ook een soort van olie, waardoor je huid ook verzorgd aanvoelt, maar zeker niet vet. gelukkig maar, want daar heb ik wel een hekel aan. Ik vind het echt een feestje om deze scrub te gebruiken! Ik gebruik ‘m nu twee keer per week en het potje is al half leeg (of half vol voor de optimisten onder ons 😉 ) en ik vind het met recht jammer dat de scrub straks op is. Had hier eigenlijk twee potten van moeten inslaan, de geur is namelijk echt zaaaalig!

Ken je deze geurlijn van de Bodyshop? Of heb je een andere geur die je me kan aanraden als opvolger van deze scrub?

In deze post maak ik gebruik van affiliatelinks, zie mijn disclaimer.

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube