Bodysol bodyscrub review

Bodysol bodyscrub review

Van Viata – Online apotheek ontving ik naast de anti-striae crème die ik laatst reviewde, ook een Bodysol bodyscrub. Vandaag vertel ik er meer over in deze review. Kijk je weer mee?

Bodysol bodyscrub review

Deze mooie mintgroene scrub komt in een tube van 150 milliliter en kost normaal € 6,99. Op de voorkant staat een afbeelding van amandelen en een soort van melk/room? Als ik naar de ingrediënten kijk, zie ik nergens amandelmelk of amandelolie terugkomen. (Ik ruik het ook niet trouwens, dus geen idee waarom deze amandelen op de voorkant staan 🙂 ) De scrub belooft zuiverend te werken.

bodysol bodyscrub review achterkant

Je kunt de scrub hier vinden. Op de website ziet hij er trouwens iets anders uit dan de tube die ik ontving. Het lijkt er op dat ik net een andere variant heb ontvangen.

Bodysol

Het merk Bodysol was voor mij volledig onbekend. Het is zover ik kon achterhalen een Belgisch merk dat producten maakt in samenwerking met apothekers. De producten zijn dan ook zeepvrij en dermatologisch getest. (Achterop de tube staat inderdaad vermeldt dat de scrub zeepvrij is.)

Ingrediënten

Even voor de volledigheid nog de ingrediënten op een rijtje:

Aqua, sodium laureth sulfate, polyethylene, cocamidopropyl betaine, methyl gluceth-20, acrylates copolymer, sodium chloride, decyl glucoside, mannitol, parfum, cellulose, laurdimonium hydroxypropyl hydrolyzed wheat protein, citric acid, glycerin, sodium hydroxide, tocopheryl acetate, diazolidinyl, urea, hydroxypropyl methylcellulose, CI 77289.

Mij zegt het niet zo heel veel, behalve dat er dus sls in zit en parfum. Dit zijn twee stoffen waarvan ik weet dat sommige mensen ze graag vermijden. Ik heb er zelf gelukkig geen last van!

In gebruik

Als je de scrub uit de tube knijpt, ziet hij er zo uit:

bodysol bodyscrub review substantie

Ik vind de kleur erg mooi. De geur is ook erg lekker. Hij ruikt zalig fris, zoals ik ook had verwacht bij het mooi mintgroene kleurtje. De scrub is middelmatig tot grof te noemen, echt voor het lichaam dus en niet voor je gezicht. Na het scrubben onder de douche voelt mijn huid lekker zacht aan en helemaal niet trekkerig. Deze tube ga ik met plezier opmaken. Zeker een aanrader!

Kenden jij het merk Bodysol al? Welke scrub is jouw favoriet?

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube