Boozyshop mysterybag & shoplog

boozyshop mysterybag shoplog

Een tijdje terug zag ik op de facebookpage van Boozyshop dat de gratis mysterybags er weer waren. Sucker als ik ben voor dit soort acties, snelde ik naar Boozyshop en bestelde ik wat leuke items. Benieuwd wat ik kocht en wat er in de mysterybag zat? (Tipje van de sluier: ik ging vooral voor de make-up kwasten…) Lees dan snel verder!

Boozyshop mysterybag & shoplog

De vorige keer dat Boozyshop met Mysterybags strooide, was tijdens Black friday. Helaas waren de mysterybags (tot mijn grote teleurstelling) binnen een paar uur al op. Toen de actie dus laatst opnieuw voorbij kwam, aarzelde ik geen moment en sloeg ik direct mijn slag. Ik was al een tijdje op zoek naar een aantal make-up kwasten en bestelde daarom het volgende:

Eco tools kwasten

Ik had al veel goede dingen gehoord over de kwasten van Ecotools. Ik bestelde dit kleine setje met twee oogschaduwkwasten. De kleine kwast is voor het aanbrengen van details, de grote kwast is voor het blendwerk. Ik heb ze nu een tijdje in gebruik en vind de grote kwast wel fijn voor het aanbrengen van een basiskleur op het hele oog, voor blenden vind ik ‘m net iets te hard en prikkerig. De kleine kwast is perfect voor het aanbrengen van kleur op het bewegend ooglid. Ik vind de kwasten heel lekker in de hand liggen omdat de steel zo lekker licht is. (Ze zijn gemaakt van bamboe.)

boozyshop mysterybag shoplog ecotools kwastenset
Ecotools Ultimate Shade Duo – € 8,95

Boozyshop kwastenset

Ik ben zoals jullie weten oogschaduwverslaafd en meestal bezig met het maken van ooglooks. Twee soorten kwasten zijn daarvoor bij mij favoriet; de blending kwasten en de shaders. Shaders zijn korte en stijvere kwastjes om oogschaduw mee aan te brengen op het bewegend ooglid. Deze kwasten geven altijd goed kleur af. In deze set van Boozy Cosmetics zaten lekker veel van mijn favo kwastjes. Helaas zat er ook een lipkwastje bij, die gebruik ik echt maar zelden. De spoolie had ik eigenlijk ook niet nodig en het gebogen eyelinerkwastje staat er ook nog onaangeraakt bij. Maar goed. De kwasten los bestellen was duurder dan in een set, dus vooruit! Hij ging in mijn winkelmandje.

boozyshop mysterybag shoplog boozyshop kwastenset

De kwasten zijn fijn in gebruik, vooral de shaders gebruik ik nu heel vaak. Het schuinafgesneden kwastje is ook top. (Hij is wel te dik om er een eyeliner mee te zetten!) De blendingkwasten zijn ok, ze zijn wat te fluffy. De perfecte kwast om te blenden moet dus niet te stevig en niet te fluffy zijn. (Verder ben ik heus niet kieskeurig 😉 ) Ik vind mijn real Techniques kwastjes wel iets fijner.

boozyshop mysterybag shoplog boozyshop kwastenset closeup

Boozy Cosmetics 12 pc Advanced eye & lip set – € 23,49

Boozyshop losse kwasten

Ook kocht ik nog twee losse kwasten. Nog een blendkwastje (omdat deze niet in de set van hierboven zat) en een kleine fan brush. Ik had namelijk alleen een hele grote fanbrush, die gebruikte ik voor het aanbrengen van highlighter. (Met als resultaat dat de highlighter over mijn hele wang zat…) Deze kleine waaierkwast is echt fijn in gebruik en werkt veel gedetailleerder, ben er heel blij mee. De blendkwast is ook weer ok. Ik vind ‘m namelijk net als zijn zusjes iets te fluffy.

boozyshop mysterybag shoplog boozyshop kwasten

Boozy Cosmetic 6400 Tapered Blender – € 2,99
Boozy Cosmetics Rose Gold 3400 Precision Fan Brush – € 4,49

Boozyshop brush dry cleaner

Ik ben lui als het gaat om het wassen van mijn make-up kwasten. Toen zag ik dit handige tooltje! Met de Brush dry cleaner kun je terwijl je bezig bent met make-uppen een kwast goed afvegen en hem daarna gelijk weer gebruiken. Het werkt echt perfect! De poeder gaat er vanaf en je kunt de kwast meteen in een andere kleur dippen. Neemt natuurlijk niet weg dat je eens in de zoveel tijd alsnog je kwasten moet schoonmaken 😉 Het sponsje in het midden kun je nat maken zodat je je kwastje vochtig kunt maken als je bijvoorbeeld een baked eyeshadow nat wil aanbrengen.

boozyshop mysterybag shoplog boozyshop dry cleaner

Boozy Cosmetics Pro Brush Duo Dry Cleaner – € 6,99

Boozyshop mysterybag

Als je de eerste foto bekijkt, dan zie je dat de buitenkant van de Mysterybag er precies hetzelfde uitziet als de TAMbeauty mysterybag. (Klik op de link voor de inhoud van de TAMbeauty bag.) Zouden Boozyshop en TAMbeauty dezelfde bags uitsturen? Of zou Boozyshop bij TAMbeauty horen? Geen idee! Maar goed, laten we snel kijken wat er deze keer allemaal in de mysterybag verstopt zat:

boozyshop mysterybag shoplog boozyshop mysterybag

Ook deze keer zaten er dus alleen maar producten in van Makeup Revolution en Freedom. Op zich voor mij geen probleem, ik ben zoals bekend een groot fan van deze merken. Het oogschaduwpalette met de baked eyeshadows van Makeup Revolution had ik in de vorige mysterybag ook gehad. Deze heb ik inmiddels al weggegeven in het mega beautypakket dat ik weggaf voor mijn éénjarig jubileum. Verder ben ik eerlijk gezegd niet echt mega-enthousiast over de inhoud. De lipstick is echt fluor-roze, een kleur die ik nooit zou dragen en het oogschaduwpalette van Freedom bevat ook kleuren waar ik niet snel een look mee zou creëren. Maar goed, dat biedt wel weer een uitdaging 😉 Dat is dan wel weer het leuke aan zo’n verrassingspakket, je krijgt spullen die je normaal niet zou kopen en daardoor kun je eens buiten je comfortzone aan de slag.

Wat vind je van mijn aankopen?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube