Boozyshop shoplog

boozyshop shoplog

Het is inmiddels alweer een dikke week juli en ik mocht weer wat shoppen van mezelf, jeej 😀 Ik liet er niet al teveel gras over groeien en plaatste een bestelling bij de Boozyshop. Benieuwd wat ik scoorde? Check dan mijn Boozyshop shoplog.

Boozyshop shoplog

De bestelling was echt megasnel binnen, namelijk de volgende dag. Jammer genoeg klopte hij niet helemaal. Ik mistte de matte topcoat van W7 en kreeg een leeg Z-palette, die ik niet had besteld. Ik nam bovenstaande foto met de buit voor ik alles compleet had, dus het product van W7 ontbreekt daarom. Terwijl ik dit bericht plaats, heb ik het ontbrekende product nog niet ontvangen, maar ik heb inmiddels contact met de klantenservice en ik ben er van overtuigd dat het netjes wordt opgelost. Anywaysss… Op naar de shoplog!

Make-up kwastjes

Ik bestelde een spoolie (Classic A18 lash) en een short shaderkwastje (Classic A03 smudge) van het Boozyshop huismerk. De kwastjes zijn normaal al niet zo prijzig, maar ze waren nu ook nog eens in de sale. Dus extra voordelig.

Een spoolie heb ik wel al, maar ik gebruik deze nu voor zowel mijn wenkbrauwen als mijn wimpers. Dat vind ik niet zo handig. De nieuwe spoolie ga ik alleen voor mijn wenkbrauwen gebruiken, de oude alleen voor mijn wimpers. Het short shader kwastje vind ik handig om oogschaduw op het bewegend ooglid aan te brengen.

boozyshop shoplog make-up kwasten
Prijs: Spoolie € 1,49, short shader € 1,75

Lipsticks

Ook al ben ik nog steeds geen every-day lipstick-draagster, toch word ik wel aangetrokken door al die mooie kleurtjes. Ik bestelde twee klassieke kleuren. De Makeup Revolution Rose Gold – Red Carpet lipstick en de Freedom Pro Lipstick – 110 Born With It. Deze twee mooierds ga ik binnenkort zeker reviewen. Ik ben wel benieuwd naar het merk Freedom, volgens mij is dat een zusje van Makeup Revolution?

boozyshop shoplog makeup revolution lipstick
Makeup Revolution Rose Gold – Red Carpet, € 3,49

boozyshop shoplog freedom lipstick
Freedom Pro Lipstick – 110 Born With It, € 1,99

W7 Lip Legend – Matte Topcoat

Dit product bestelde ik omdat ik er gewoon heel nieuwsgierig naar ben. Zou je echt van iedere lipstick een matte lipstick kunnen maken? En zou het ook nog een beetje comfi aanvoelen? Ik denk dat ik deze binnenkort review samen met de lipsticks hierboven, die zijn namelijk niet matte.

w7-lip-legend-matte-topcoat
Foto: Boozyshop, prijs: € 5,49

Fortune favours the brave

Ein-de-lijk heb ik ‘m! Dit palette (klik hier als je ‘m ook wil bestellen) vond ik al interessant vanaf het moment dat hij uitkwam. Steeds zat ik er kwijlend naar te kijken, maar ik hield me in, want tja… Als je mijn stash bekijkt, dan heb ik echt al zoveel oogschaduwpalettes. Maar ja, het vlees is zwak en toen ik voor een winactie (die over twee dagen online komt, oehhhh…) een prijs wilde bestellen, lag dit palette ook zomaar ineens in mijn virtuele mandje. *kijkt onschuldig*  Binnenkort volgt uiteraard een uitgebreide review van dit mooie palette.

boozyshop shoplog fortune favours the brave
Prijs: € 14,95

City color oogschaduw

Het leuke aan bestellen bij de Boozyshop is, naast de snelle levering, dat je bij het besteding van € 30,- een gratis cadeautje mag uitkiezen. Ik had de keus uit een aantal make-up kwastjes, maar daar heb ik er (zeker na deze bestelling) echt wel genoeg van. De keus viel daarom op dit schattige oogschaduwpaletje van het merk City Color. Ik ken het merk nog niet en ga het binnenkort ook reviewen.

boozyshop shoplog city color oogschaduw
Prijs: gratis 🙂

Zo, dat was mijn shoplog alweer. Best netjes, toch? Heb jij wel eens wat besteld bij Boozyshop?

Deze post bevat affiliatelinks, zie mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube