Douglas home spa Seathalasso review

douglas home spa seathalasso review

Nadat ik een artikel naar aanleiding van een persbericht plaatste over de Douglas home spa Seathalasso, kreeg ik een aantal van de producten opgestuurd om uit te proberen. Supergaaf natuurlijk! En omdat ik enthousiast ben over de geur, laat ik vandaag een aantal producten zien in deze review.

Douglas home spa Seathalasso review

Het persbericht luidde:

Stimulerend, regenererend en hydraterend. De nieuwe Douglas Home Spa lijn biedt een heerlijk frisse manier om lichaam en geest te verwennen met stimulerende en verzorgende ingrediënten uit de oceaan. Met de verslavende geur maak je een duik in een zee van vitaliteit en recreatie – midden in jouw badkamer.

De geur van deze lijn past naar mijn gevoel echt helemaal bij de kleur van de verpakkingen. Laat ik het zo zeggen, de kleur van de productverpakkingen deed mij vermoeden dat ik met een frisse, licht bloemige geur te maken zou krijgen. En dat klopt helemaal! De geur is serieus echt hemels! En ik vind het ook echt tof dat de producten niet megaduur zijn terwijl ze er wel luxe uitzien. Leuk om cadeau te doen aan je moeder of een vriendin (of aan jezelf natuurlijk).

Douglas home spa Seathalasso handcreme

De handcreme heeft een vrij stevige structuur. UIteraard is de lekkere geur van deze lijn ook in deze creme verwerkt. Ik zit na gebruik steeds een beetje aan mijn handen te snuffelen 🙂 De handcreme kost € 4,99 voor 75 ml.

douglas home spa seathalasso review handcreme

Douglas home spa Seathalasso shower foam

Ik ben gek op showerfoams. Kende ik een tijdje terug alleen nog maar de schuimpjes van Rituals, heb ik tegenwoordig al een heel scala aan foams in mijn badkamerkastje staan. De foam van Douglas is heel fijn, lekker creamy en natuurlijk inclusief de heerlijke geur, Een flacon van 200 ml kost € 7,99.

douglas home spa seathalasso review shower foam

Douglas home spa Seathalasso purifying salt scrub

Ongeveer twee keer per week geef ik mijn lichaam een scrubbeurtje onder de douche. De scrubs vliegen er hier dan ook doorheen! Fijn om weer zo’n lekkere grote pot in de badkamer te hebben staan.

douglas home spa seathalasso review salt scrub

Zoals je misschien kunt zien op de onderstaande foto is de scrubkorrel medium, waardoor het wel nog steeds een echte bodyscrub is, voor de hals en het gezicht is de scrub te grof. Een pot van 200 gram kost € 12,99.

douglas home spa seathalasso review salt scrub swatch

Douglas home spa Seathalasso Toning body oil

Ik ben meestal niet zo’n fan van olietjes. Ik heb er een hekel aan als alles vettig aanvoelt. En na het douchen en afdrogen wil ik me graag snel kunnen aankleden. Deze olie vind ik toch wel fijn en dat komt grotendeels door de lekkere geur. Zo blijf je na het douchen ook heerlijk naar de Seathalassogeur ruiken, hmm! En de olie trekt toch redelijk snel in; je hoeft dus niet zo lang te wachten met aankleden, fijn! Voor 100 ml betaal je € 12,99.

douglas home spa seathalasso review body oil

Douglas home spa Seathalasso eau de toilette

Tot slot laat ik jullie deze eau de toilette zien. Als je net als ik fan bent van de geur van deze lijn, dan is de eau de toilette zeker een aanrader. Voor € 29,99 krijg je 100 ml van de zalige geur in een flesje. De geur blijft niet megalang hangen, ik vind ‘m daarom perfect als je niet te sterk naar parfum wil ruiken, maar wel een lekker subtiel geurtje wil dragen.

douglas home spa seathalasso review eau de toilette

Alle producten uit deze lijn zijn vanaf begin mei te krijgen in de Douglas winkels of in de webshop van Douglas.

 Deze post bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Save

Save

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube