Echtepostiscool juni 2016

echtepostiscool juni 2016

Ik heb dit jaar voor het eerst meegedaan aan #Echtepostiscool, ook wel bekend als #EPIC. Dit is een hele leuke actie, georganiseerd door twee bloggers, namelijk NorthFlix en Monsieur Mango. Benieuwd wat het inhoudt en wat ik per post heb ontvangen? Kijk dan snel verder!

EPIC?

EPIC is bedacht met het idee dat het veel leuker is om echte post te ontvangen dan alle digitale berichten die we tegenwoordig bij de vleet krijgen. Bij het inschrijven moest je wat dingen over jezelf vertellen, zodat degene die jouw lootje kreeg ook een beetje wist wat hij of zij moest kopen. Daarna kreeg ik een mail met de gegevens van Marileen van Byleen.nl, mijn lootje. Vervolgens kon ik gaan shoppen en moest ik ervoor zorgen dat het pakket voor 4 juni bij Marileen op de deurmat zou vallen.

Mijn creatie…

Ik heb mijn best gedaan om voor Marileen een leuk pakketje samen te stellen. Toch nog best moeilijk voor iemand die je niet echt kent. Uiteraard ben ik wel haar blog gaan volgen 🙂 Ik leerde dat Marileen een alleenstaande moeder is van drie kids, een druk bestaan dus! Ik ging uiteindelijk voor make-upjes voor als Marileen wat me-time nodig had, wat lekkers voor haar drie kids en een kleurboek voor volwassenen, waar ze samen met haar kinderen plezier van kon hebben. Marileen, ik hoop dat je het leuk vindt!

Ik heb echt twee linkerhanden als het op knutselen aankomt en was eigenlijk stiekem nog best een beetje trots op mijn zelfgemaakte kaart. De voorkant zie je bovenaan deze post. Ik was vrij vroeg met het opsturen van mijn pakket en zag later via social media dat de meeste deelnemers alle cadeautjes apart hadden ingepakt. (En heel mooi ook nog, respect!) Ik heb alleen de doos ingepakt. Oops… Wel heb ik de doos vol met glitterfiguurtjes gestopt, een soort van blingbling grabbelton idee zeg maar. Ik hoop dat het desondanks mijn slechte inpakskills (en mijn ontbrekende knutselvaardigheden) nog steeds een leuke verassing was.

echtepostiscool juni 2016 pakket

Gelukkig zag ik gisterochtend al direct een berichtje op Instagram van Marileen dat ze het een leuk pakket vond. Haar kinderen waren ook blij met de cadeautjes, missie geslaagd!

echtepostiscool juni 2016 reactie

Wat ik kreeg…

Een paar dagen voor de uitpakdag had ik mijn pakketje al binnen. Gisteren was het eindelijk zo ver, ik mocht uitpakken! Zie hieronder wat ik heb gekregen van Anne Marie van Myhappykitchen.nl .

echtepostiscool juni 2016 wat ik kreeg
Alle cadeautjes mooi ingepakt…

echtepostiscool juni 2016 wat ik kreeg uitgepakt
En uitgepakt!

Hele leuke make-upjes (vooral de lipstick van clinique!!), een reep chocolade (hmmm… Altijd goed!), een armbandje, wat picknickspulletjes. Echt een heel leuk pakketje. En ik had het Anne Marie niet makkelijk gemaakt, ik heb namelijk opgeschreven dat ik alles leuk vind, hihi. Anne Marie, nogmaals bedankt voor je superleuke pakket!

Nog meer post?

Ik kon het pakket pas in de middag uitpakken omdat ik in de ochtend al vroeg op pad was en ik wel graag even foto’s wilde maken van het pakket. Dus ik heb me de hele zaterdagochtend verheugd op het uitpakmoment. Daarnaast vond ik s’middags nog een briefje in de bus dat de postbode was geweest met een pakketje. Ze bieden het maandag pas weer aan, wellicht nog een #echtepostiscool verrassing?? Ik laat het natuurlijk even weten als dat zo is op Instagram en Twitter.

Nou, dit was de EPIC update. Ik hoop dat Northflix en Monsieur Mango het nog eens gaan organiseren, ik doe dan zeker nog een keer mee. Heb jij wel eens van #echtepostiscool gehoord?

P.s. Doe je al mee aan mijn winactie? Je kunt nog meedoen tot 13 juni!

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube