Echtepostiscool november 2016

echtepostiscool november 2016

Wie mij volgt via Instagram heeft het vast al doorgehad, ik deed mee aan #Echtepostiscool. Een paar maanden terug deed ik voor het eerst mee aan het #Echtepostiscool project. Een project waarbij je via een lootjessysteem een pakketje stuurt naar een ander en van iemand anders ook een echt postpakketje terug ontvangt. Want hoeveel leuke echte post krijg je nu nog tegenwoordig? Toen er weer een nieuwe editie werd georganiseerd, schreef ik me natuurlijk snel in! Gelukkig was ik er op tijd bij en kon ik weer meedoen. Benieuwd wat ik gaf en kreeg? Lees snel verder!

Echtepostiscool november 2016

Alle credits voor het bedenken van dit succesvolle project gaan naar Northflix en Monsieurmango. Zij hebben het project niet alleen bedacht maar nemen ook nog eens iedere keer alle organisatie op zich. Petje af! Want het is echt wel een hoop werk. Daarbij hebben ze ook nog flink wat bedrijven gemotiveerd om gesponsorde pakketjes rond te sturen, zodat sommige deelnemers (volgens mij deze keer zelfs IEDERE deelnemer!) nog een extra pakket ontvingen. Hulde aan deze dames dus 🙂

Mijn lootje

Toen ik te horen kreeg dat ik Lesley van Mylittlehapiness mocht verrassen met echte post, was ik heel blij! Lesley zit net als ik al een hele tijd bij een bloggers-appgroep waarin we bijna dagelijks contact hebben. Dit gaat natuurlijk vaak over bloggen en beautyproducten, maar tegenwoordig ook over andere persoonlijke dingen die ons bezighouden. De groep is ontstaan na de eerste samenwerking voor de Nationale Beautybloggersdag. Met veel plezier ben ik dus gaan shoppen voor deze blogvriendin. Hieronder een paar foto’s van de ingepakte cadeautjes. (Ik kan trouwens echt nog wat leren van de inpakskills van sommige andere deelnemers, wauwie! Ik was blij dat ik flitsend papier had haha! Inpakken is niet mijn grootste talent…)

Echtepostiscool november 2016 wat ik kocht

Ik kocht in ieder geval wat leuke make-upjes voor haar en aangezien ze een heel schattig hondje heeft, heb ik er ook iets lekkers bij gedaan voor haar hondenbaby. Oh en ze is dol op thee, dus ik heb ook wat lekkere theetjes gescoord (met bijbehorend lekkers of course…) Lesley plaatste nog een mooie foto op Instagram met de inhoud, voor wie nieuwsgierig is 😉 Lesley, ik hoop dat je blij bent met je pakketje!

Wat ik kreeg

Ik kreeg zoals je op de bovenste foto kunt zien twee hele mooie pakketjes binnen, ruim voor de uitpakdatum op 12 november. Ze hebben dagen in mijn zicht gelegen en mijn handen jeukten! Maar ik ben braaf geweest 🙂 Op 12 november heb ik pas alles opengerukt. In het kleine zakje met de sterretjes zaten cadeautjes van twee sponsoren.

Echtepostiscool november 2016 sponsoren

Een masker van Rau Cosmetics en wax melts van Parfum & Thuis. (Later kwam ik er via Instagram achter dat dit dus wax melts zijn en dat je die in zo’n brander moet smelten. Ik dacht dat het zeepjes waren, euhm… haha…) Superleuk dat het melts zijn met Zwitsal geur, heel toepasselijk dames, dank jullie wel 😀

In het grote pakketje met de mooie slingers erop, zaten de cadeautjes van mijn #Echtepostiscool-buddy Northflix. Moet je eens kijken wat een hoop cadeautjes er in dit pakket zaten! Ik voelde me echt heel erg verwend!

Echtepostiscool november 2016 wat ik kreeg ingepakt

En ook weer zo mooi ingepakt met al die verschillende soorten papiertjes. Superleuk om te unwrappen. En wat een inhoud, check it out!

Echtepostiscool november 2016 wat ik kreeg uitgepakt

Wat ik echt superleuk vond, is dat dat Northflix duidelijk met heel veel aandacht voor me geshopt heeft. Ik kreeg zelfs snoep-sushi omdat ik nu geen echte sushi mag eten (en ik daar dus wel dol op ben!) en voor mijn liefste peuterpubertje zaten er spekjes in het pakket. Zelfs de nieuwe baby heeft wat gehad (zie de überschattige sokjes…) en voor mij zat er allerlei heerlijk is voor wat ongestoorde me-time. (Leuk ook van Balea, een merk wat ik graag wil proberen!) Northflix heeft zelf ook een hele uitgebreide post geplaatst waarin ze vertelt wat ze kocht, deze kun je hier lezen. Er zat ook nog een mega uitgebreide brief bij, die ik voor mezelf houdt, maar dat vond ik echt onwijs leuk. Nogmaals bedankt lieve Northflix. Leuk ook om zo te ontdekken dat we best veel gemeen hebben 😉 Oh enne, de chocoladeletter is echt perfect, melk met nootjes blijft mijn favoriet!

Heb jij al eens meegedaan een #Echtepostiscool? Mocht er nog een editie komen, dan meld ik me zeker weer aan!

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube