Einde no buy maand!

einde no buy maand - Einde no buy maand!

Juni is voorbij gevlogen! Normaal gesproken zou ik nu mijn favoriete producten van juni aan jullie laten zien, maar aangezien ik in juni niks heb gekocht en lekker mijn geld in mijn zak heb gehouden, ga ik vandaag in op het vervolg van de no buy maand. Hoe nu verder?

Verlanglijst

Ik ben de no-buy maand goed doorgekomen moet ik zeggen. Ik heb ongeveer twee momenten gehad dat ik echt zin had om wat te kopen, maar ik ben streng voor mezelf geweest; ik heb geen enkel product gekocht. Nu mijn no-buy policy is afgelopen, mag ik van mezelf wel weer hier en daar wat kopen. (Jeeej!) Wel heb ik voor mezelf wat regeltjes opgesteld. Zo heb ik een verlanglijstje gemaakt met spulletjes die ik miste of graag wilde uitproberen voor IkhouvanBeauty. Ik wil mezelf dus nog wel een beetje inhouden, vooral wat betreft het kopen van make-up. (Mijn makeup stash is best aardig, zoals jullie hebben kunnen zien.) Ik wil namelijk nog steeds geld opzij zetten voor een mooie camera.

Dierproefvrij

Verder heb ik afgelopen maand een Dierproefvrij Tag ingevuld. Een tag die tot stand is gekomen in samenwerking met met Mariëlle en Sara en met hulp van de lijst van Sophie om meer bewustzijn te creëren over welke merken wel/niet dierproefvrij zijn. Ik kwam er achter dat best wat grote merken nog helemaal niet dierproefvrij zijn. Aangezien er heel veel goede dierproefvrije alternatieven zijn, wil ik toch gaan proberen om de merken die nog aan dierproeven doen te vermijden. Ik zal de spullen die ik nu heb gewoon opmaken, maar ik zal ze niet snel opnieuw aanschaffen. Ik nodig jullie ook van harte uit de Dierproefvrij tag over te nemen trouwens 🙂

dieproefvrij tag

Dus dat is zo’n beetje de stand van zaken! Ben jij al toe aan het houden van een no-buy periode? Of blijf je lekker erop los shoppen?

Bewaren

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube