essence en CATRICE winactie

essence catrice winactie

Zoals jullie wellicht al weten, ben ik een tijdje terug te gast geweest bij het essence en CATRICE Bloggers event. Ik kreeg daar een heleboel leuke make-up mee en omdat ik graag uitdeel, organiseer ik nu een essence en CATRICE winactie! Kijk je mee?

essence en CATRICE winactie

Het moment dat we bij het event de schappen van essence en CATRICE letterlijk mochten leeghalen was aan de ene kant een beetje ongemakkelijk, maar al snel heb ik me er overheen gezet en gewoon alles gepakt wat me interessant leek. Ik heb inmiddels meerdere vriendinnen en mijn schoonzus blij gemaakt met allerlei nieuwe make-upjes. Uiteraard heb ik ook een aantal producten klaar gelegd om te reviewen. Maar ook voor jullie – mijn lieve lezeressen waar ik heel blij mee ben – heb ik natuurlijk het een en ander apart gehouden.

Wat kun je winnen?

Ik heb mijn best gedaan er een leuk en veelzijdig pakket van te maken en heb er allerlei producten opzij gezet; van nagellakjes tot mascara en van oogschaduw tot lipsticks. Ik hoop dat jullie het een leuk pakket vinden.

essence catrice winactie catrice nagellak

Wat dacht je van deze drie mooie lakjes van CATRICE in de kleuren 110 Orange Country, 103 Think in Dusty Pink en 26 Rasberryfields Forever. Dit zijn echt kleurtjes die ik er vaak bij pak en ik hoop dat ik er één van jullie ook blij mee kan maken.

essence catrice winactie foundation oogschaduw

Verder zit er een HD liquid coverage foundation van CATRICE in het pakket in de kleur 020 rose beige. Op het event heb ik de foundation uitgeprobeerd en hij dekt heel goed! Ook zit er een mono oogschaduw in van de nieuwe Catrice pret-a-Lumiere lijn in de kleur 050 La vie en Rose. Van essence heb ik een contouring eyeshaddow set toegevoegd in de kleur 01 Mauve meets Marshmallow.

essence catrice winactie mascara lipstick

Verder heb ik een liquid eyeliner van CATRICE, een turquise longlasting eyepencil van essence en een nieuwe Rock ’n Doll mascara van essence toegevoegd. Tot slot nog een aantal fijne lipproducten zoals de nieuwe essence lipoil (01 I care for you honey), een nieuwe lipstick uit de MATT MATT MATT collectie van essence in kleur 02 (een mooie nudekleur die altijd kan) en een Shine Appeal Fluid Lipstick van CATRICE in de kleur 070 Better make a Mauve.

Wat moet je doen?

Ik vind het zelf altijd vervelend als ik heel veel stapjes moet doen om kans te maken op een prijs, dus daarom houd ik het liever een beetje laagdrempelig. Wil je kans maken op dit pakket met essence en CATRICE make-up? Volg me dan op Instagram en laat hieronder een reactie achter. That’s it! Regrammen van mijn foto of het taggen van vriendinnen is natuurlijk lief en wordt zeer zeker gewaardeerd.

Deze winactie is open voor deelnemers uit Nederland en België. Ik kies mijn winnaars altijd via een random lootmachine, dat is wel zo eerlijk. Op vrijdag 2 september licht in de winnaar in per mail. Als er binnen 48 uur geen reactie komt, trek ik een nieuwe winnaar.

Welk product van essence of CATRICE vind jij helemaal de moeite waard? Succes met de deelname! XoXo

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube