Essence glitter in the air eyeliner review

Essence glitter in the air eyeliner review

Toen essence met de glitter in the air lijn kwam, werd de innerlijke ekster in mij direct geprikkeld. Ik ben namelijk dol op glinsterdingen. Vooral als ik het subtiel, doch wel aanwezig kan integreren in mijn make-up looks. Ik zag in de Kruidvat de Essence glitter in the air duo eyeliner potloodjes en kon ze niet laten liggen. Lees je mee wat ik er van vind in deze review?

Essence glitter in the air eyeliner review

De glitter in the air duo eyeliners kosten €2,39 per stuk en zijn dus te koop bij de lokale Kruidvat of online. Deze potloden zijn beschikbaar in twee kleuren:

Essence glitter in the air eyeliner review 01

01 Be the jewel on my crown

Dit potlood heeft aan de ene kant een metallic rose gouden kleur en aan de andere kant een matte aubergine kleur. (In eerste instantie dacht ik dat het een mat-zwarte kleur was, maar leuk dus dat het echt iets anders-dan-anders is.)

Zie hier de swatches:

Essence glitter in the air eyeliner reviewEssence glitter in the air eyeliner review 01 swatches

Ik moet zeggen dat op de foto de donkere kleur nog steeds zwart lijkt, maar hij is dus echt paarsig.

Essence glitter in the air eyeliner review 02

02 Be the twinkle in my eye

Dit potlood heeft een shimmery zilveren kleur aan de ene kant en een donkere mosgroene kleur aan de andere kant. (Ook hier dacht ik in eerste instantie dat de matte kant zwart van kleur was.)

En de swatches:

Essence glitter in the air eyeliner review 02 swatches

Ook hier komt de mosgroene kleur over als zwart. Excuus voor mijn slechte fotografie-skills 🙂

Beide potloden zijn gemaakt van een heerlijke creamy substantie. Dit werkt erg fijn en hierdoor kun je de potloden zowel in de waterlijn als op het ooglid gebruiken. Dankzij de matte donkere kleuren zijn de potloodjes ook te gebruiken in minder feestelijke looks. De glitterige potloden zijn natuurlijk helemaal leuk als je een feestje of bijzonde gelegenheid hebt. Of gewoon als je zin hebt in wat extra blingbling. (En kijk ze eens mooi shinen!)

Wat vind jij van deze budget oogpotloodjes van essence?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube