essence velvet stick review

essence velvet stick review

Vandaag review ik de essence velvet stick in de kleur 03 mega melon. Een kleur die ik niet snel zou kiezen, maar daarom juist leuk om eens uit te proberen. Lees je weer mee?

essence velvet stick review

Ik vind de lipsticks in stickvorm van essence vaak erg fijn. Ze brengen precies aan en zijn meestal ook fijn qua structuur. De kleur 03 mega melon heeft een matte finish en ik pikte hem mee tijdens het essence en CATRICE Blogger Event. Een velvet stick kost trouwens € 1,99.

essence-velvet-stick-review-lipstick

Swatches

Even swatchen natuurlijk 🙂 Zoals je ziet is de kleur ongeveer net zo fel als de huls al doet vermoeden. Een vrij gewaagd kleurtje voor mij in ieder geval. De structuur is zoals ik gewend ben van de sticks van essence; lekker romig.

essence-velvet-stick-review-swatch

Soms pakt het op de lippen anders uit, dus ik heb uiteraard ook even een foto gemaakt met de velvet stick op mijn lippen. (Wederom excuses voor mijn ietwat vermoeide hoofd!) De lipstick brengt heel fijn en gelijkmatig aan, hij benadrukt geen velletjes. De structuur is gewoon top.

essence-velvet-stick-review-fullface

Conclusie

Toch is de kleur het niet helemaal voor mij, ik vind ‘m iets te neon-achtig. Ik houd persoonlijk meer van oudroze tinten en als ik een keer gek wil doen, ga ik voor klassiek rood. Misschien dat ik deze stick eens in een andere kleur aanschaf, want over kwaliteit heb ik niets te klagen! Hij blijft trouwens ook best lang zitten. Na een maaltijd moet je hem wel even bijwerken.

Wat vind jij van deze velvet stick?

Deze post bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube