Etos fixingspray review

Etos fixingspray review

Etos heeft steeds meer fijne producten in het assortiment om het beautyleven van mensen met een budget makkelijker te maken. Zo is er sinds een tijdje ook een fixing spray op de markt van het huismerk. Ik kocht deze spray en heb deze uitgebreid gestest. Benieuwd of hij de moeite waard is? Check dan mijn Etos fixingspray review.

Etos fixingspray review

Ik ben echt fan van de nieuwe lijn van verpakkingen van Etos. Less = more! Lekker simpel, mooi font en geen drukke opdrukken. Zo ook deze fxing spray. Witte fles, zwarte dop en zwarte letters. Klaar!

etos fixingspray review verpakking

Fixingspray kun je gebruiken om je make-up te ‘setten’. Daarvoor spray je het product na het make-uppen lekker over je hele gezicht. (Hier gebruik ik de spray het meeste voor.) De spray zorgt er dan als het goed is voor dat je make-up beter blijft zitten. Ik kan niet met 100% zekerheid zeggen dat de spray dat ook echt doet. Vind het lastig te bepalen of de make-up beter blijft zitten. (Ik gebruik bijvoorbeeld niet veel gezichtsmake-up.)

Wel haalt de spray duidelijk het poederige effect van mijn make-up weg. Dat is de hoofdreden voor mij om de spray te gebruiken na het make-uppen. Wat ik verder heel fijn vind aan deze spray, is dat hij lekker fijntjes sprayt. Je krijgt een nevel over je gezicht en niet direct een hele straal nattigheid in je gezicht. (Zoals ik wel heb bij de spray van W7…)

etos fixingspray review achterkant

Daarnaast kun je de spray ook gebruiken om bijvoorbeeld oogschaduw heftiger over te laten komen. Daarvoor spray je je oogschaduwkwast in met de fixingspray voordat je met de kwast in de oogschaduw gaat. Dit doe ik zelf niet heel vaak, omdat ik het vaak zonde vind van mijn oogschaduw. (De oogschaduw wordt dan natuurlijk nat en daardoor ziet de pan er daarna minder mooi uit.) Daarnaast ben ik ook niet van de dagelijkse heftige looks 😉

Al met al ben ik tevreden over deze spray en verwacht ik dat ik als deze fles leeg is, weer een nieuwe zal aanschaffen.

De spray kost € 4,99 en is uiteraard te koop bij de Etos.

Gebruik jij al een setting spray? Welke is jouw favoriet?

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube