Etos longlasting lipcolor review

Etos longlasting lipcolor review

Ik ga altijd graag shoppen bij de Etos. Een heerlijke winkel om rond te snuffelen. Naast dat ze tegenwoordig in veel filialen mijn favoriete budgetmerk Makeup revolution verkopen, heeft Etos ook soms zelf fijne make-up artikelen van het eigen merk. Ik nam laatst twee longlasting lipcolors mee en laat deze vandaag aan je zien in deze review.

Etos longlasting lipcolor review

De Etos Long lasting Lipcolor lipsicks zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren en kosten € 4,99 per stuk. Vaak heeft de Etos ook leuke aanbiedingen zoals 1+1 gratis op eigen merk make-up. Dus altijd verstandig om dat even in de gaten te houden 😉 Ik nam de kleuren Nude Peach en Apricot Pink mee.

Etos longlasting lipcolor review kleuren

De kleurtjes zien er in de huls al prachtig uit, vind je niet? Ook de applicator ziet er goed uit. Ik vind het altijd fijn als een applicator een beetje een goed puntje heeft, zo kun je de lipstick veel preciezer aanbrengen. (En anders kun je altijd nog een goed kwastje gebruiken, zoals bijvoorbeeld de real Techniques lip set waar ik laatst een artikel over schreef.)

Etos longlasting lipcolor review lipsticks

Etos Longlasting Lipcolor Swatches

Tijd voor de swacthes! Op mijn hand zien de kleurtjes er zo uit:

Etos longlasting lipcolor review swatches

Dat ziet er best veelbelovend uit vond ik. De bovenste swatch is de kleur Nude Peach en de onderste swatch is Apricot Pink. Voor al de bovenste kleur trok mij in de winkel heel erg aan… Toch leert de ervaring dat de swatches er op mijn hand vaak anders uit zien als op de lippen. Hieronder dan ook even het resultaat op mijn lippen: (Excuses voor de wat harige huid rondom mijn mond, ik moest nog even aan de slag met harststrips! Op het moment dat ik de foto’s maakte, had ik deze even niet in huis!)

Etos-longlasting lipcolor review swatche nude peach

Nude Peach

Etos-longlasting lipcolor review swatche pink apricot

Apricot Pink

Conclusie

De Etos Longlasting Lipcolor lipsticks zijn op zich fijn in gebruik. Als je je lippen scrubt van te voren en even een laagje lippenbalsem aanbrengt voordat je de lipstick op doet, zitten ze over het algemeen heel mooi. Ook blijven ze lang zitten als ze zijn opgedroogd. Zelfs een paar drankjes en een lichte lunch zorgen voor maar weinig slijtage op mijn mond. Ik gebruik de topcoat van de Etos om ervoor te zorgen dat de lipsticks niet oncomfortabel aanvoelen op de lippen. (Ik heb een hekel aan dat droge en trekkerige gevoel op mijn lippen!) Toch viel de kleur Nude peach mij wel tegen. Ik kreeg hem niet dekkend en hij benadrukt bij mij ondanks het scrubben toch de velletjes. Een beetje een miskoop dus. Apricot Pink doet het al beter! Die draag ik dan ook best vaak. Hij past namelijk goed bij een wat heftigere ooglook, maar kan ook prima bij een rustige every day look. Al met al dus prima resultaat voor 5 euro voor de wat donkerdere kleuren.

Wat vind jij van de make-up van Etos? Heb je nog aanraders voor mij?

Save

Save

Save

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube