Favoriete (beauty)bloggers #2

favoriete van de afgelopen tijd

Al eerder maakte ik een artikel waarin ik een paar van mijn favoriete beautybloggers in het zonnetje zette. Ik haal veel inspiratie uit het lezen van artikelen van andere bloggers en besteed wekelijks dan ook een hoop tijd aan het lezen van blogs. Het leek me leuk dit nog een keer met jullie te delen. Zo krijgen jullie wat meer leesvoer en krijgen de bloggers wat meer welverdiende aandacht 🙂

favoriete beautybloggers ohsobeautyfulOhsobeautiful

Sarah blogt op Ohsobeautiful over uiteenlopende onderwerpen. Ze schrijft over persoonlijke dingen, maar ook over beauty en fashion. Ook maakt ze hele leuke Youtube video’s. Zeker de moeite van het kijken waard!

favoriete beautybloggers esmeelifestyle

Esmée Lifestyle

Esmée blogt al sinds 2013 op Esmeelifestyle.nl over alles wat haar bezighoudt. De onderwerpen zijn vaak ook beautygerelateerd en dat vind ik altijd heel leuk om te lezen. Ook leuk: Esmée heeft een overzicht gemaakt van kledingwinkels die aan ‘fair fashion’ doen.

favoriete beautybloggers matteandshimmerMatte and Shimmer

Mariska volg ik al een hele tijd. Zij blogt iedere dag op Matteandshimmer.nl over beauty en soms ook een beetje lifestyle-achtige onderwerpen. Mariska maakt vaak hele mooie make-up looks en geeft ook handige tips zoals hoe je bijvoorbeeld high-end make-up uit het buitenland kunt bestellen.

favoriete beautybloggers budgetellaBudgetella

De blog van Roxanne is heel veelzijdig en is meer te schalen onder de noemer online magazine. Op Budgetella.nl blogt ze over allerlei budgetgerelateerde onderwerpen. Het motto is dan ook: leuk leven voor weinig. Ik hou van koopjes en besparen, dus alleen daarom al is deze blog hartstikke inspirerend!

favoriete beautybloggers daphnelippmannDaphne Lippmann

Daphne is pas 17 jaar en blogt sinds 2014 al iedere week over onder meer beauty en fashion op Daphnelippmann.nl. Haar blog is lekker veelzijdig, want ook onderwerpen over eten, lifestyle en muziek komen geregeld aan bod.

favoriete beautybloggers me-liciousMe-licious.com

Mariëlle vindt het leuk om dingen te delen waar ze enthousiast van wordt. Dit kunnen productreviews zijn, maar ook lekkere recepten of beautytips. Dit alles lees je dan ook terug op haar website Me-Licious.com. Verder is ze dol op fotograferen en dat zie je ook zeker terug in haar blog.

favoriete beautybloggers ordinaryoddOrdinaryodd

Irinia is een echte creabea en schrijft op Ordinaryodd.nl over beauty en fashion en over andere dingen die haar persoonlijk aanspreken zoals gezond leven en haar passie voor dieren. Verder maakt ze ook regelmatig leuke video´s.

favoriete beautybloggers beauty-unboxingBeauty-unboxing.nl

Jamey volg ik ook al een hele tijd. Haar blog Beauty-unboxing.nl is echt haar passie. Ze begon deze blog met het unboxen van internationale beautyswaps, en schrijft nu iedere dag over beauty, fashion en lifestyle en neemt daarbij ook een stukje ervaring uit de modewereld mee.

Zo, dit waren mijn favorieten van dit moment. Welke blogs lees jij vaak? Ik ben benieuwd, laat het me gerust weten via een comment!

P.s. Doe je al mee aan mijn winactie? Je kunt nog meedoen tot 13 juni!

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube