Favoriete Bloggers van dit moment #3

favoriete van de afgelopen tijd

Ik ben dol op het lezen van blogs. Andere beautyblogs zijn voor mij een grote bron van inspiratie en hebben er uiteindelijk ook een beetje voor gezorgd dat ik zelf ben gaan bloggen. Eens in de zoveel tijd richt ik graag even de spotlight op deze andere bloggers, zoals ook in dit artikel. Kijk je mee naar mijn favoriete bloggers van dit moment?

Favoriete bloggers

favoriete bloggers burgertrutjesA new kid on the block! De blog Burgertrutjes van Marleen en Jonna bestaat nog niet zo lang en leerde ik kennen doordat ze reageerden op een artikel van mij. Deze dames raakten bij mij direct de juiste snaar. Leuke artikelen die variëren van lekkere recepten tot artikelen over het leven. Daarnaast komt er zo nu en dan ook een beautypost voorbij.

favoriete bloggers beautytagClaudia blogt op Beautytag.nl over beauty, food en lifestyle. Op haar blog kom ik steeds weer leuke merken tegen die ik nog niet kende. Vaak zijn de producten ook diervriendelijk en gemaakt van eerlijke ingrediënten. Daarnaast heb ik al eens een gastblog geschreven voor Beautytag en heb ik daarnaast erg leuk contact met Claudia, want het is gewoon een lieverd!

favoriete bloggers beautykoningCynthia Koning blogt op Beautykoning.com over make-up producten en maakt daarbij vaak extreme looks. Van glamourlooks tot echte grime make-up met nebloed en alles erop en er aan. Vind het echt heerlijk om haar looks te bekijken, want make-uppen kan ze serieus als een koning. Verder heeft ze ook een leuke schrijfstijl. Als je haar Youtube video’s bekijkt en daarna haar blog leest, hoor je haar als het ware praten.

favoriete bloggers sentinelliNaamgenoot Astrid heeft een brede interesse en schrijft hele leuke en veelzijdige blogs op Sentinelli.nl. Zo schrijft ze over haar passies fotograferen en bloggen en ook artikelen over haar persoonlijke leven en beautyproducten ontbreken niet. Ik bezoek haar website altijd heel graag. Grappig detail; naast dat we beide Astrid heten, zijn we ook nog eens tegelijk zwanger 🙂

favoriete bloggers hillybillybeautyLast but not least; Hilde kan ik echt niet overslaan in dit rijtje! Op Hillybillybeauty.nl schrijft zij dagelijks leuke reviews en artikelen over beauty. Ook maakt ze leuke video’s waarin ze bijvoorbeeld haar laatst aankopen showt. Daarnaast is Hilde een heeeeeeel klein beetje verslaafd aan de Bodyshop 😉 Echt een leuke blog. En daarnaast is Hilde natuurlijk gewoon mijn beautymaatje waarmee ik graag leuke blogdingen regel zoals laatst de Nationale Beautybloggersdag. We hebben nog meer leuke dingen op de plank liggen, mocht je als blogger interesse hebben, neem dan gerust contact met een van ons op.

Welke blogs lees jij graag? Zet jouw favoriete blogger in de spotlight in de comments, dan breng ik hem of haar ook even een bezoekje.

P.s. Doe je al mee aan mijn essence en CATRICE winactie?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube