Favoriete Bloggers van dit moment #4

favoriete van de afgelopen tijd

Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om andere bloggers in het zonnetje te zetten. Vandaag laat ik je weer kennis maken met vijf leuke bloggers die echt een bezoekje waard zijn. Kijk je mee?

Favoriete bloggers

Deze editie van mijn favoriete bloggers bevat allemaal (beauty)bloggers waar ik tegenwoordig ook persoonlijk contact mee heb. (Dit zijn ze trouwens nog niet allemaal, maar ik bewaar er ook nog een paar voor een volgende editie 😉 ) Het leek me leuk om deze dames ook eens uit te lichten. Ik heb de blogs trouwens op volstrekt willekeurige volgorde geplaatst 😉

favoriete bloggers jouvenceJouvence

Op Jouvence.nl blogt Amy iedere week over beauty, fashion en make-up. Daarnaast heeft Amy ook nog een webshop met sieraden in de lucht. Haar blog bevat zo nu en dan ook een persoonlijk artikel. De naam van haar website is trouwens Frans voor ‘make-over’. De afwisseling van verschillende soorten artikelen vind ik persoonlijk altijd erg fijn.

favoriete bloggers beautyonthefarmBeautyonthefarm

Anna Gerrie blogt op Beautyonthefarm voornamelijk over make-up en beauty. Ze woont in het mooie Friesland op een boerderij, vandaar ook haar blognaam. Verder heeft ze een studie schoonheidsspecialiste afgerond. Leuke en veelzijdige blog mét vakkennis dus! Oh, de content schrijft ze trouwens in het Nederlands en het Engels.

favoriete bloggers zazazooZazazoo

Op Zazazoo.nl blogt Jolanda over haar liefde voor make-up en fijne beautyproducten. Jolanda is haar blog al in begonnen omdat ze naast liefde voor beauty ook een passie heeft voor schrijven. Daarnaast vertelt ze ook ze nu en dan over haar persoonlijke leven en haar prachtige dochtertje.

favoriete bloggers mylittlehappinessMylittlehapiness

In 2014 belandde Lesley in een depressie. Om haarzelf weer op de been te krijgen, is ze in die periode gaan bloggen op MyLittleHapiness. Een supergoede keus, want het heeft haar geholpen haar depressie te overwinnen en ik lees haar artikelen altijd met heel veel plezier. Lesley blogt over beauty en fashion, maar ook over lifestyle, reizen en DIY. Superveelzijdig dus en daarom zeker de moeite van het bezoeken waard.

favoriete bloggers lifestyleliekeLifestylelieke

de laaste blog in dit overzicht is net als haar voorganger niet voor 100% een beautyblog, hoewel beauty wel een rol speelt. Lieke blogt zo’n vier keer per week op LifestyleLieke over nieuwe producten, recepten en andere zaken die haar bezig houden. Wederom een blog met veen afwisseling, voor wie niet alleen maar beauty-artikelen wil lezen.

Welke blogs lees jij vaak? Geef ze gerust een kleine spotlight hieronder in de comments!

P.s. Doe je al mee aan mijn Grote Beauty Winactie? Meedoen kan nog tot en met 25 oktober!

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube