Favoriete producten van september

Favorieten van de maand stempel

Jaja, het is alweer september. We hebben lekker nog even kunnen na-zomeren en gaan rustig aan richting de herfst. Ondanks dat ik het de laatste tijd wat drukker heb (hier vertel ik in de volgende post even wat meer over) heb ik mezelf uiteraard nog wel lekker gepamperd met wat fijne producten. Kijk je mee naar mijn favoriete producten van september?

Favoriete producten van september

De lijst is deze keer wat korter dan normaal, puur omdat ik door de hectiek van de afgelopen tijd minder nieuwe producten heb ontdekt. Toch leuk om wel even een korte lijst aan favorietjes mee te geven deze maand.

Fake real Techniques kwasten van Ali Express

Eerder schreef ik al een blogpost over de fake real Techniques kwasten van Ali Express. Ik gebruik deze set, een dupe van de bold metals lijn, werkelijk dagelijks en heb er dan ook geen seconde spijt van gehad dat ik ze heb aangeschaft. Deze prachtige set kost in het ‘echt’ een aardige duit. Ik ben een enorme fan van real Techniques en heb ook een set met echte kwasten die mij uitstekend bevallen (check de review hier). Maar deze namaak-set met een prijsje van iets meer dan 5 euro kon ik echt niet laten liggen… (Damn you Ali Express!!)

ali express spullen real techniques

Rituals douchefoam

Mijn superlieve en attente man bracht laatst zomaar (en omdat ik zijn tweede kind draag, dus niet helemaal zomaar 😉 ) twee flessen met Rituals douche foam mee. Als je mij ergens blij mee maakt, is het wel een lekker spulletje voor onder de douche. Ik ben een soort van geuren-fetishist en kan echt bijzonder gelukkig worden van dingen die lekker ruiken. Hij bracht onder andere een fles Happy Buddha mee, de geurlijn met sinaasappel en cedarhout. Een heerlijke kruidige geur die ik echt verrukkelijk vind nu het herfstige weer er aan komt. Pluspuntje achter de naam van mijn man dus!

favoriete producten van september rituals

De nagellak die ik op deze foto draag, kreeg ik laatst van Lonneke bij onze beautyswap. Mooi kleurtje he?

Ziaja Marina Algae peeling

Tot slot nog een fijn product die ik afgelopen maand heb ontdekt, de Marina Algae peeling van Ziaja. Ziaja is hard op weg om als merk in mijn favoriete lijstje te komen van kwalitatieve budgetproducten. Alles wat ik tot nu toe heb geprobeerd, vind ik echt prijs/kwaliteits-technisch heel erg oké. Zo ook deze peeling. Hij voelt fijn aan, ruikt goed en doet zijn werk. Echt een smeerseltje waarmee je jezelf even lekker kunt pamperen zonder dat je meteen failliet bent.

ziaja-marine-algae-enzyme-peeling-review-substantie

Zo, dat waren mijn favorieten van september. Wat zijn jouw aanraders?

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube