Favorieten beauty items 2017 tot nu toe

favoriete van de afgelopen tijd

Het is al een hele tijd geleden dat ik een artikel plaatste met mijn favoriete beauty items. Ik vond het daarom wel weer eens tijd. Vandaag laat ik dan ook mijn favoriete make-upjes en smeerseltjes zien die ik in de afgelopen vier maanden heb gekocht en gekregen.

Favorieten beauty items 2017 tot nu toe

Ik heb aardig wat favorieten opgebouwd in de afgelopen maanden. Hieronder een overzicht in willekeurige volgorde 🙂

I Heart makeup Bronze and Glow duo
Dit product belandde bij mij al snel in mijn dagelijkse make-up bakje. De bronzer is lekker subtiel en hij ruikt zo lekker! De Highlighter vind ik ook heel fijn. Hij reflecteert subtiel het licht, het oog natuurlijk en dat past perfect bij mijn dagelijkse make-up look.

I Heart Makeup Bronze and Glow review

Zoeva Cocoa Blend
Dit palette kreeg ik van Maaike van Floatingindreams.com omdat ik een winactie op haar blog had gewonnen. Wat een geweldige prijs om te winnen! Echt een prachtig palette met hele mooie oogschaduws van een hele mooie kwaliteit. Aanrader!

Zoeva Cocoa blend review

Makeup Revolution Light and Shade palette
Dit veelbesproken palette is een niet zo subtiele dupe van het Shade and Light palette van Kat von D. Je betaalt alleen slechts een fractie van de prijs. Ik heb het origineel niet in mijn bezit, dus vergelijken kan ik ze niet. Wel weet ik dat ik dit palette sinds de aanschaf bijna iedere dag gebruik! Het is echt een perfect palette voor een everyday look. Als ik moet werken trek ik dit palette uit de kast, maar ook als ik thuis ben met de jongens en ik geen naakt gezicht wil hebben, dan gooi ik er snel een klein make-upje tegenaan met dit palette.

Makeup Revolution Light and Shade palette review

Shadow Shields
Via Instagram werd ik benaderd door Shadow Shields of ik een doosje met deze handige beautytools wilde proberen. Natuurlijk wilde ik dat! Ik vind ze nog steeds heel handig en gebruik een paar Shadow Shields als ik een feestelijke look wil maken.

Shadow Shields review

Douglas home Spa Seathalasso
Douglas stuurde mij een aantal producten op van de nieuwe Home Spa lijn in de geur Seathalasso. Ik vind de geur echt hemels en vind het jammer dat bepaalde producten nu bijna op zijn. gelukkig zijn ze vanaf deze maand te koop bij Douglas!

Douglas home spa Seathalasso review

Boho makeup oogschaduwpalette
Via de webshop BigGreenSmile.nl kreeg ik deze prachtige make-up producten van Boho. De lipstick en de eyeliner vond ik ok, maar de oogschaduw vond ik echt fantastisch! Ik gebruik dit mooie palette nu heel regelmatig en vooral de taupekleur en de zachte paarse tint zijn bij mij favoriet.

Boho Makeup review

Makeup Revolution Ultra Contour palette
En dan sluit ik af met deze hele fijne Contour kit. Als ik iets meer tijd heb, pak ik graag deze kit in plaats van de Bronze and Glow duo om mijn gezicht wat voordeliger uit te laten komen.Je hebt hier net wat meer keus en het pigment is ook beter. (Wel uitkijken dat je niet teveel gebruikt!)

Makeup Revolution Ultra Contour palette review

Best een aardige lijst he? En het zijn toch vooral weer make-up producten die bij mij als make-up junkie in de lijst van favoriete beauty items komen te staan. Wat zijn jouw favoriete items van de afgelopen tijd?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube