Favorieten van oktober

Favorieten van de maand stempel

Afgelopen maand heb ik weer veel leuke beauty producten gekocht, gekregen en geprobeerd. Nu november weer is aangebroken is het daarom tijd om weer even terug te blikken en een favorieten artikel te schrijven. Kijk je mee naar mijn favorieten van de maand oktober?

Favorieten van oktober

Zoals altijd plaats ik de favorieten in willekeurige volgorde.

The glow must go on palette

Dit palette van essence uit de blogger’s beauty secrets lijn ontving ik tijdens mijn eerste bloggers event. Leuk detail is dat mijn palette een handtekening van Serena Verbon bevat. Zij was namelijk aanwezig tijdens het event en vertelde toen alles over het ontstaan van dit palette. Ik gebruik deze vrij regelmatig de afgelopen tijd. Vooral de lichte matte oogschaduw en de honey glow highliter zijn bij mij favoriet. De paletten uit deze lijn zitten nu in het standaard assortiment.

the glow must go on review swacthes oogschaduw
Prijs: € 4,99

etos nagellak

Toen ik hoorde dat de etos haar nagellak collectie had vernieuwd, kon ik niet wachten om een paar flesjes mee te nemen! Ik werd op slag verliefd op deze auberginekleur. Echt een plaatje! In combinatie met een beetje van de roze glitterlak is hij helemaal te gek.

nieuwe etos nagellak review en swatches beide
Prijs: € 1,99 per flesje

W7 Lip Legend

Tijdens een online shopsessie bij Boozyshop kocht ik deze Lip Legend van W7. Het is een topcoat die je lipstick een matte finish geeft. Hij werkt echt heel goed en zorgt daarbij ook nog eens voor een langere houdbaarheid van sommige lipsticks. Ik las in de comments onder dit artikel dat sommige mensen zich afvroegen of de topcoat dan niet vies wordt. Dat wordt ‘ie inderdaad wel, want de meeste lipstick geeft natuurlijk wel af. Ik veeg de Lip Legend na gebruik even af met een tissue, dan kan ik ‘m daarna gewoon weer gebruiken 😉

w7-lip-legend-review-verpakking
Prijs € 5,49

Positiejurkje Mama Licious

Mijn prachtige positiejurkje van Mama Licious kan in deze lijst natuurlijk niet ontbreken. Ik kreeg deze tijdens mijn shopsessie bij het Bolle Buikje. Ik draag het jurkje nog steeds met plezier en krijg er elke keer veel leuke opmerkingen over. Mijn buikje is inmiddels wel gegroeid natuurlijk, maar het jurkje is daar op gemaakt en ik pas ´m nog steeds prima.

positiemode-shoplog-positiejurkje-mamalicious
Prijs: € 44,95

Zo, dat waren mijn favorieten van oktober. Wat is jouw favoriete item dat je hebt geshopt in de afgelopen maand?

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube