Shoplog: Fitbit bandjes van Ali Express

fitbit bandjes ali express

Ik ben een grote fan van shoppen bij Ali Express. Geregeld kijk ik even op de site van ome Ali als ik denk dat ik geld kan besparen op bepaalde spulletjes die ik nodig (denk te) heb(ben). Sinds kort heb ik een Fitbit Charge 2 (een fancy stappenteller die ik kreeg van mijn man, check de link voor meer info) om weer fit te worden na de bevalling van babyboy numero 2. Ik shopte bij Ali Express de volgende extra bandjes. (Voor de ongeduldige lezer, ik heb de bandjes nog niet daadwerkelijk in huis, maar laat vast zien wat ik heb besteld…) Kijk je mee?

Fitbit bandjes van Ali Express

Ik ben superblij met de Fitbit kan ik je vertellen. Ik probeer sinds ik de Fitbit kreeg in maart, iedere dag 10.000 stappen te zetten. Nu mijn jongetje alweer bijna vier maanden is, zit ik weer lekker op mijn oude gewicht. Verder heeft mijn man er nu ook eentje (die kocht ik weer voor hem omdat ik zo enthousiast was en ik wilde dat hij met me mee in beweging kwam) en ook een aantal vrienden van mij hebben een Fitbit. Via de app van Fitbit die je installeert op je smartphone, kun je wedstrijdjes met elkaar doen. Wie de meeste stappen zet op een bepaalde dag of in een werkweek bijvoorbeeld. Zo stimuleer je elkaar enorm bij het in beweging komen. Daarnaast kun je ook je caloriegebruik en je slaapritme bijhouden.

Anyways! De fitbit is niet heel elegant qua uiterlijk vond ik zelf. Je kunt nieuwe bandjes aanschaffen, maar de originele zijn nogal prijzig. (Denk aan 35 euro voor één bandje.) Op naar de site van Ali Express dus!

Ali Express Shoplog

Hieronder laat ik je zien welke bandjes ik heb gekocht en hoe duur (of eerder, hoe goedkoop…) ze waren. Ik zal ook linken naar de verkopers, maar het kan zijn dat de links naar verloop van tijd niet meer werken. Maar als je bij Ali zoekt op Fitbit Charge 2 bandjes, dan kom je echt een heel eind! (P.s. de foto’s zijn dus van de website van Ali Express. In het follow-up artikel plaats ik uiteraard mijn eigen foto’s.)

Als eerste heb ik dit zwarte bandje met print besteld. Ik denk dat deze leuk matcht bij heel vele verschillende outfits. het bandje kost € 2,99. (LINK)

fitbit bandjes ali express zwart met print

Daarna viel ik voor dit zilveren bandje. Ik ben heel benieuwd hoe het eruit ziet als ik deze omdoe. Hopelijk ziet de Fitbit er zo wat eleganter uit. Dit bandje kostte mij € 5,81 en ik kocht ‘m hier.

fitbit bandjes ali express zilver

Voor mijn man kocht ik een donkerblauw en een bruin bandje. De blauwe kostte € 1,22 (klik) en de bruine € 2,30 (klik!).

fitbit bandjes ali express donkerblauw

fitbit bandjes ali express bruin

Tot slot kocht ik voor mezelf nog twee roze bandjes. De poederroze band kostte € 2,30 (Klikkerdieklik) en de knalroze € 2,32 (klikklik…)

fitbit bandjes ali express poederroze

fitbit bandjes ali express roze

Leuk toch? En nu maar wachten tot de bandjes binnen zijn! Ik zal er dan zeker een nieuwe blogpost aan wijden om te laten zien of het kopen van deze bandjes de moeite waard is.

Wat koop jij vooral bij Ali Express?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube