Fitbit bandjes Aliexpress Review

fitbit bandjes aliexpress review

Zoals je hebt kunnen lezen, bestelde ik laatst op AliExpress een aantal bandjes voor mijn Fitbit. Voor slechts een paar eurootjes heb ik nu een heel arsenaal aan bandjes, voor iedere outfit wat wils. Vandaag laat ik in deze review weten of het de moeite van het wachten waard is. Lees je mee?

Fitbit bandjes Aliexpress Review

Bestellen bij Aliexpress, het is altijd hit or missss. Soms zit het mee, soms valt het tegen. Maar door de vriendelijke prijsjes kun je de gok meestal wel wagen. Het enige wat je moet hebben is een gezonde portie geduld, want het duurt vaak wel minimaal twee weken voordat je je bestelling in huis hebt. (Kan ook langer duren…)

Een origineel Fitbit bandje kost al snel 40 euro. De onderstaande bandjes hebben mij niet meer dan drie euro per stuk gekost. Helaas heb ik de zilveren armband die ik kocht nooit ontvangen! (En daar was ik nou juist zo benieuwd naar…) Ik hoop dat hij nog komt… We wachten af en anders vraag ik maar om een refund. Meestal komt dat wel goed bij Ali.

Bruin Fitbit bandje

Dit bruine bandje had ik eigenlijk voor mijn man besteld. Hij was echter te klein voor hem! Voor mijn dunne polsjes was hij wel perfect. Ik vind de kleur mooi en makkelijk te combineren met verschillende outfits. Het rubber is heel zacht en soepel en het bevestigen gaat probleemloos.

fitbit bandjes aliexpress review bruin

Wit Fitbit bandje

Deze witte band is voor mij aan de grote kant. Deze kan ik dus uitlenen aan mijn hubby indien gewenst. Het rubber van dit bandje is wat stijver. Ik weet niet of het daardoor komt, maar hij laat zich ook wat minder makkelijk bevestigen dan het bruine exemplaar. Toch zit hij nog steeds prima.

Ik vind het trouwens leuk om mijn Fitbit wat te pimpen. Dit is een meer casual look:

fitbit bandjes aliexpress review wit casual

En zo combineer ik de Fitbit met wat bling:

fitbit bandjes aliexpress review wit

Zwart met design Fitbit bandje

Ik had eigenlijk een ander design uitgekozen, maar deze bleek achteraf helaas uitverkocht. Kan gebeuren… Ik koos als alternatief voor dit geblokte model. Dit is mijn favoriete bandje. Hij past bij bijna al mijn kleding wel en geeft de Fitbit een beetje meer een horloge-look.

fitbit bandjes aliexpress review zwart

Roze Fitbit bandje

Voor de dagen dat ik wat meer girly voor de dag wil komen is deze zachtroze kleur zeer geschikt. Ook dit bandje is heel zacht en soepel. Volgens mij is deze van dezelfde verkoper als van de bruine.

fitbit bandjes aliexpress review roze

De felroze Fitbitband kreeg ik met geen mogelijkheid om bij mijn Fitbit. Helaas, deze kan ik dus niet gebruiken. Daarmee heb ik dus € 2,32 verspild. De donkerblauwe band die ik kocht, heeft mijn man inmiddels al in gebruik. Al met al ben ik echt heel tevreden over deze aankoopjes. De bandjes zijn (bijna) allemaal perfect in orde, voelen heel goed aan en kosten echt maar een fractie van de prijs. Wat mij betreft dus zeker een aanrader!

Wat shop jij het liefste bij Aliexpress?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube