Frisse Make-up look maken

frisse make-up look maken

Toen ik mijn eerste jubileum vierde, vroeg ik jullie feedback over IkhouvanBeauty.nl. Ik las toen een paar keer terug: meer make-up looks! Nou ben ik absoluut geen expert, maar make-uppen vind ik wel heel erg leuk. Naar aanleiding van jullie feedback en omdat ik mezelf graag ondersmeer met make-up, heb ik besloten wat vaker looks te maken en te delen. Vandaag de eerste; een frisse make-up look. Kijk je mee?

Frisse make-up look maken

Ik ben zelf dol op looks die lekker over the top zijn, helaas kan dat maar eens in de zoveel tijd. Vandaag daarom een look die iedere dag kan, maar vooral past bij mooi lente- of zomerweer. Hieronder de producten (veelal mijn favoriete producten) die ik heb gebruikt in beeld.

Gezichtsmake-up & lipstick

Ik heb geen foundation gebruikt omdat ik geluk heb met een redelijk gladde huid. Het enige wat ik heb gedaan is wat roodheden wegwerkern (vooral op mijn wangen) met de middelste kleur van mijn creamconcealer palette van Superlooks. (Je ziet dat ik daar al aardig pan heb geraakt!) Onder mijn ogen heb ik de Kat von D concealer gebruikt. Helaas is hij voor mij echt te geel 🙁 Ik ga hem verkopen, want ik gebruik hem nu niet en dat vind ik echt eeuwig zonde! (Als je geinteresseerd bent, let me know! Ik hoef er geen hoofdprijs voor maar wil er graag iemand blij mee maken.) Om te contouren (als je het al zo mag noemen wat ik doe 😉 ) heb ik de tweede kleur van linksonder gebruikt uit het Makeup Revolution Ultra Contour palette. (klik voor een review.) Ook de witte highlighter heb ik heel lichtjes aangebracht op mijn wangen. Daarna warmde ik mijn gezicht verder op met het Bronze and glow duo van I Heart Makeup (klik!) De lipstick is van Clinique.

frisse make-up look maken gezicht

Wenkbrauwen en wimpers

Mijn wilde wenkbrauwen heb ik getracht te temmen met de CATRICE wenkbrauwkit. Dit is echt zo’n geweldig product, ik gebruik deze letterlijk iedere dag. Ik mix dan altijd beide kleurtjes. Daarna gebruikte ik een wenkbrauwmascara van essence. Als eyeliner heb ik de glam and doll eyeliner gebruikt. Ik gebruik qua stiftje eigenlijk liever de superfine liner van essence, maar deze eyeliner van CATRICE is zwarter en blijft ook beter zitten. Het puntje van deze liner is stijver en daar moet ik nog een beetje aan wennen. De oogschaduwbasis is de I love color intensifying base van essence. Deze is bijna op… (Ik twijfel nog of ik hem nog eens moet kopen of dat ik eens een andere moet proberen. Als je suggesties hebt?) Ook de mascara is van CATRICE, mijn favoriete van het moment; Glam & Doll again!

frisse make-up look maken wenkbrauwen wimpers

Oogschaduw <3

Mijn lievelingsonderdeel bewaar ik voor het laatst 😉 Ik gebruikte deze keer twee palettes, namelijk het Solar complete color mineral palette van Pacifica en het Light and Shade palette van Makeup Revolution. (klik voor een review.)

frisse makeup look maken oogschaduw

Ik hield het lekker simpel en gebruikte twee kleuren. In de arcadeboog de matte taupekleur (bovenaan in het midden) van Makeup Revolution en op het bewegend ooglid heb ik de prachtige mintgroene kleur van Pacifica gebruikt (onderaan in het midden). Die kleur trok me direct aan toen ik het palette kreeg van Jolanda.

frisse makeup look maken oogschaduw kleuren

De look!

Nou en dan nu, de look!

Frisse make-up look

En voor de leuk een kleine animatie van de look in beweging.

Ik vond het een leuke frisse look. Ik heb eigenlijk al geleerd dat ik voor websitefoto’s oogmake-up wat meer moet aanzetten, maar ik moest nog werken en wilde het daarom niet al te gek maken 😉

Wat vinden jullie er van? Zal ik vaker make-up looks maken?

Save

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube