Gastblog: Action Rich color face palette review

Action rich color face palette review

Lieve Sonja van YustSoMe schreef eerder al een leuke gastblog over een Nyx soft matte lipcream. Vandaag deel ik een nieuwe review op het lowbudget vlak van Sonja met jullie, dit keer reviewde zij het Rich color face palette van de Action. Lees je mee?

Action Rich color face palette review

– Door Sonja Tip! Klik even door naar Sonja’s blog!

Daar ben ik weer ben een gastartikel voor Astrid. Ik heb gekozen om eens een budget palette te laten zien, welke ik ook nog eens cadeau kreeg van mijn man! Aangezien ik geen chocoladereep meer wil hebben, dacht hij dit is ook leuk.

Dit palette is erg groot en heeft 4 palettes voor een ooglook, 1 highlighter, 2 blushes en dan ook nog een bronzer. Wauw.

Action rich color face palette review dichterbij

De eerste swatch die ik laat zien zijn de oogschaduws op mijn arm (sorry, mijn plakplaatje zat even in de weg) waar ik een stukje primer heb toegepast en een stukje direct op de huid.

Action rich color face palette review swacthes oogschaduw

De pigmentatie is goed, maar niet super, ik ben kritisch. Vooral de lichte tinten zijn vaag. Er zitten wel mooie shimmers bij en die zijn voor mijn oudere huid super, juist omdat ze niet TE glimmend zijn. Er is, ik heb het niet gemerkt, geen fall-out. Normaal zie ik dat meteen op mijn wangen liggen.

De tweede swatch is die met de blushes, zonder primer, gewoon op mijn huid.

Action rich color face palette review swacthes blush bronzer

Meteen heb ik een wauw, bij de blushes. De highlighter is voor mijn lichte huid bijna onzichtbaar, maar hey kijk die blushes… smelt. En toen de bronzer, whaaaaat, niet normaal wat een glans! Echt zo gaaf! En weer terug op aarde, ik hoop dat het geen discobal effect heeft.

De look

Ik maakte er een look mee, ik heb geen vier looks, neem aan dat jouw fantasie ook ruim is om te bedenken hoe jij er iets moois mee zou kunnen maken. Ik maakte de eerste twee bruintinten baas!

Action rich color face palette review ooglook close

Heel draagbaar. Ook de glimmende kleurtjes zijn echt pracht en praal. Jammer dat ik voor mijn gevoel niet echt smokey kon gaan, maar ach zo is het ook goed.

Action rich color face palette review ooglook dicht

Ik pakte voor de zekerheid de lichtste blush. Omdat ze zo fel zijn blies ik eerst de eerste poeder eraf. Daarna zeer voorzichtige begonnen met deppende beweging en daarna zonder veel druk verder, poehee dat ging goed. De highlighter is wel prettig om wat punten in je gezicht te accentueren. Maar verder zag ik weinig nut er in, oeps! Tja dan maakt de bronzer het weer goed, dus ik ben weer in balans. En happy Beppy!

Action rich color face palette review complete look

Op mijn lippen draag in Colorpop Poppy. En de mascara is van Oriflame, smokey eyes. Foundation is van de Aldi. Concealer is ook van de Action.

Het palettte kost,… trommelgeroffel, slechts 1,99 en is de moeite waard om te krijgen!
Of te kopen, hint neem je man mee ?

Liefs Sonja

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube