Gastblog: Bellápierre Every Day Shimmer Kit review

Gastblog Bellápierre Every Day Shimmer Kit review uitgelicht

Laatst werd ik benaderd door Claudia van Beautytag.nl of ik interesse had om een review voor haar website te schrijven over de Every Day Shimmer Kit van Bellápierre. Zij ontving deze in haar Blux Box, maar ze wist al dat ze deze niet ging gebruiken. Aangezien ik een grote fan ben van oogschaduw, dacht Claudia aan mij, want het is toch zonde als mooie producten niet gebruikt worden. Superlief! Uiteraard zei ik volmondig ja en zo werd mijn eerste gastblog een feit. *

Ik kreeg het pakketje al snel binnen, voorzien van een lief handgeschreven kaartje. Wat ziet de kit er mooi uit he? Drie potjes losse oogschaduw, een eyeshadowbase en twee kastjes. Wauw!

Gastblog Bellápierre Every Day Shimmer Kit review

Gastblog Bellápierre Every Day Shimmer Kit review open

Ik werd echt enthousiast, zo’n mooi pakketje en ik heb het gewoon zomaar gekregen van Claudia. Ik ben daarom meteen voor haar aan de slag gegaan. Het was in elk geval een kit die zich goed op de foto liet zetten!

Gastblog Bellápierre Every Day Shimmer Kit review inhoud

Ik ben de laatste tijd eigenlijk vooral op zoek naar matte oogschaduw in verband met mijn 30+ status, ben je benieuwd wat ik dan van deze shimmerkit vind? Check dan snel mijn gastblog op Beautytag.nl en lees de complete review.

* Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube