Gastblog: CATRICE liquid lipstick review

CATRICE liquid lipstick review

Vandaag is het weer tijd voor een gastblog. Deze keer schreef Lieke van Lifestylelieke.nl in een gastblog een review over een liquid lipstick van budgetmerk CATRICE. Lees je mee?

CATRICE liquid lipstick review

– Door Lieke

Liquid lipsticks beginnen een behoorlijke hype te worden. Matte of shine finish, high end of budget en dan heb je nog verschillende kleuren waar je uit kan kiezen. Ook CATRICE kwam met een eigen liquid lipstick lijn en vandaag review ik de Catrice shine appeal fluid lipstick intense voor jullie.

De verpakking

Als ik de liquid lipsticks zo in het schap zie liggen vind ik ze er op het eerste gezicht heel luxe uit zien. Ze hebben een mooie ‘verpakking’ en omdat er zoveel mooie kleurtje liggen ziet het er heel leuk uit. Wat mij opviel is dat het uiteinde van de liquid lipstick ook echt de vorm heeft van een lipstick, dit vind ik persoonlijk weer een leuk detail!

CATRICE liquid lipstick review verpakking

De liquid lipstick

Ik ben totaal geen fan van lipgloss en omdat deze liquid lipstick een shine finish heeft had ik toch een bepaald voor oordeel over. De kleur die ik heb is 040 Rose Your Voice wat ik al een hele leuke naam vind. Ik vind de kleur echt prachtig, het is een warm nude kleurtje met een roze teint.

CATRICE liquid lipstick review swatch

De lipstick heeft een platte applicator wat ik persoonlijk erg fijn vind. Hiermee kun je het allemaal toch wat preciezer aanbrengen en kun je makkelijk bij de hoekjes. Toen ik hem aanbracht de dekking mij een beetje tegen, ik had er iets meer van verwacht. Ik zie hem toch meer als een lipgloss dan een liquid lipstick.

CATRICE liquid lipstick review lippen

Ik heb hem een hele dag naar school gedragen en bij een slok drinken bleef hij nog goed zitten. Na het eten moet je hem wel even bijwerken maar ach wat maakt dat uit? Het voordeel van de lipstick vind ik wel dat je hem niet voelt zitten zoals een lipgloss en dat is wel erg prettig.

Conclusie

Ik heb gemengde gevoelens over deze liquid lipstick. Het is een prachtig kleurtje en hij heeft zo zijn voordelen alleen de dekking valt erg tegen, en een tweede laag aanbrengen van deze liquid lipstick ging nogal onhandig.

Catrice heeft 12 shine appeal fluid lipstick’s en zijn te koop bij het Kruidvat voor €3,99.
Liefs, Lieke

Deze post bevat een product dat ik heb ontvangen van een bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube