Gastblog: CATRICE sensitiv’ eyes volume mascara review

Catrice sensitiv eyes volume mascara review

Ook vandaag heb ik weer een mooie gastblog in de aanbieding. Eva vertelt in deze review haar mening over de CATRICE Sensitiv eyes volume mascara. Lees je mee?

CATRICE sensitiv eyes volume mascara review

– Door Eva

Hoi allemaal!

Ik mocht voor Astrid deze CATRICE mascara testen. Een mascara voor de gevoelige ogen. Aangezien ik van Aziatische afkomst ben, is een goede mascara voor mij best wel een zoektocht. Ik ben namelijk gezegend met korte wimpers die ook nog eens naar beneden staan. Helaas.

Een goede wimperkrultang en volume mascara zijn voor mij allebei onmisbaar. Je moest eens weten hoeveel merken ik al geprobeerd heb. Eigenlijk zie je ze ook niet echt als ik er niks aan doe.

Catrice-sensitiv-eyes-volume-mascara-review-product

Ik was dan ook heel benieuwd wat deze mascara voor mijn wimpers zou doen.

De verpakking van de mascara ziet er prima uit. Gewoon clean wit. Het ziet er prima uit. De mascara is geschikt voor gevoelige ogen en voor mensen die contactlenzen dragen. Ik draag contactlenzen maar eerlijk gezegd heb ik nooit problemen met mascara. Gelukkig!

Catrice-sensitiv-eyes-volume-mascara-review-borsteltje

Dit is het borsteltje. Het is een gewone borstel dus niet gemaakt van siliconen. Op zich maakt het mij niet uit van welk materiaal het is gemaakt. Wel vind ik het fijn als het borsteltje niet te groot is en de haren niet te lang. Anders smeer ik de helft op mijn oogleden in plaats van op die wimpers.

En wat vind ik ervan?

Uiteraard heb ik de mascara uitgebreid getest. Het borsteltje werkt fijn voor mijn wimpers en ogen. Hij is vrij smal waardoor ik heel makkelijk bij de hoekjes kan komen.

Catrice-sensitiv-eyes-volume-mascara-review-closeup

Zoals hij belooft op de verpakking zou hij volume moet geven. Tja, en dat doet hij niet echt bij mij. Hij maakt mijn wimpers iets dikker waardoor ze meer zichtbaar zijn maar meer ook niet. Geen lengte en spectaculaire volume hier. Voor mij is deze mascara niet zo geschikt. Jammer!

Catrice-sensitiv-eyes-volume-mascara-review-in-gebruik

Overigens denk ik dat het wel een fijne mascara kan zijn als je niet veel volume nodig hebt. Het borsteltje vind ik namelijk wel fijn en dat is een grote plus.

Wil je trouwens meer weten over mij? Ik schrijf voor mijn eigen blog De appel van Eva wekelijks artikelen over Food, Body en Mind. Artikelen waarmee ik jou hoop te inspireren ook een ECOCHIC lifestyle te volgen!

Wat vind jij van deze mascara? Is het iets voor jou?

Be happy, be healthy,
Eva

Deze post bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube