Gastblog: DIY Gezichtsmasker met chocolade

DIY-Gezichtsmasker-met-chocolade

Vandaag heb ik weer een gastblog voor jullie, deze keer van een hele nieuwe blogster, namelijk Manuela van Lifeaholic.nl. Manuela is sinds september dit jaar heel enthousiast aan het bloggen geslagen en vroeg mij of zij ook eens een gastblog voor me mocht schrijven. Uiteraard mocht dat! Vandaag lees je hoe Manuela een DIY Gezichtsmasker met chocolade maakte en hoe dat beviel.

DIY Gezichtsmasker met chocolade

– Door Manuela

Dat je bepaalde beautyproducten ook zelf kunt maken wisten we natuurlijk al lang! Ze zijn vaak makkelijk te maken en de producten heb je bijna altijd wel in huis 😉 Met dit koude winterweer krijgt ons gezicht heel wat te verduren. Een heerlijk maskertje zal ons gezicht dan ook goed doen. Vandaag heb ik DIY gezichtsmasker voor jullie. Benieuwd naar de ingrediënten en het resultaat? Lees dan snel verder!

Op internet kun je veel inspiratie opdoen voor het vinden van leuke en handige DIY’s op het gebied van beauty. Zo kwam ik op de blog Beautylab.nl een artikel tegen over cacao. Tijd om dit ook eens te gaan proberen! 🙂

Ingrediënten

De ingrediënten voor dit gezichtsmasker zijn makkelijk te verkrijgen en lekker voordelig. Veel heb je niet nodig want het masker bestaat maar uit twee ingrediënten: yoghurt en cacao. Afhankelijk van hoe dik je het masker wilt hebben, kun je spelen met de ingrediënten. Zelf gebruikte ik een scheutje yoghurt en een eetlepel cacao.

DIY-Gezichtsmasker-met-chocolade-substantie

Resultaat

Ik heb het masker iets langer dan 10 minuten laten zitten want ik was namelijk de tijd een beetje vergeten. Maar geen probleem, het masker is makkelijk met lauw warm water te verwijderen! Mijn gezicht voelt zacht en verfrissend tegelijkertijd aan! Gelukkig is mijn gezicht niet rood geworden. Hier heb ik namelijk wel eens last van na een gezichtsmasker te hebben gebruikt.

DIY-Gezichtsmasker-met-chocolade-maskerfoto

Let op: je krijgt GE-GA-RAN-DEERD zin in chocolade haha!

Hebben jullie al eens een beauty DIY gemaakt? En hebben jullie al eens van de combi yoghurt en cacao gehoord?

Liefs, Manuela – Lifeaholic.nl

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube