Gastblog: Essence The False Lashes Extreme Volume & Curl Mascara

essence the false lashes mascara

Zoals ik laatst in mijn persoonlijke update al aangaf, heb ik in verband met de drukte een aantal lieve meiden gestrikt om zo nu en dan een gastblog te schrijven voor IkhouvanBeauty.nl. Quinty van LetstalkLipstick bijt de spits af met een review van de nieuwe essence The False Lashes Mascara. Lees je mee?

Essence The False Lashes Mascara review

– Door Quinty

Een mascara die je wimpers extreme volume geeft en je wimpers krult, dat klinkt echt als heaven! Dat moest ik dus ook zeker proberen! Geeft het ook daadwerkelijk het false lash effect dat hij belooft? Lees maar snel verder!

We beginnen met het borsteltje. Het is een borsteltje met zachte haartjes, meestal ga ik voor de harde plastic borsteltjes maar het is natuurlijk het proberen waard. Het borsteltje is een beetje gebogen. Ik denk dat het de bedoeling is dat dat het een kruleffect geeft. Het is gewoon een zwarte mascara. Als je hem uit de flacon haalt komt er best wel wat mascara mee. Ook aan het puntje zit dan erg veel mascara dus dat moet je even afstrijken aan de flacon maar dat is verder geen probleem. Op het eerste gezicht ziet het er wel uit als een fijn borsteltje.

essence the false lashes mascara borsteltje

Hier zie je mijn oog zonder mascara:

essence the false lashes mascara- geen make-up

Dan heb ik hier 1 laagje mascara op gedaan. Eigenlijk gelijk als ik de mascara op mijn ogen zet, komt er volume. Ik heb van mezelf al wel lange wimpers maar wauw! Wat geeft hij een mooi effect. Hij krult mijn wimpers echt wel een beetje en mijn wimpers krijgen inderdaad veel meer volume!

essence the false lashes mascara 1 laagje

Dan heb ik hieronder 2 laagjes mascara op. Ik merk wel met het borsteltje met haren dat het moeilijker is om mijn wimpers mooi te separeren, door het soort borsteltje komen er snel klontjes. Ik heb het zover mogelijk weg proberen te werken. Ik vind het effect toch wel mooi. Je ziet een beetje dat mijn wimpers aan elkaar plakken aan de bovenkant maar ik vind dat juist wel iets hebben. Het is niet dat het spinnenogen worden, het geeft juist lekker veel volume!

essence the false lashes mascara 2 laagjes

Hier nog een foto van bovenaf genomen. Ik kreeg opeens het idee om zo een foto te maken en ik vind het een mooie foto geworden. Je ziet zo goed dat mijn wimpers lekker zwart zijn geworden

essence the false lashes mascara bovenaanzicht

Ik ben erg tevreden over deze mascara. Ik ben dan niet gewend aan borsteltjes met zachte haartjes maar het werkt toch wel fijn. Hij geeft mijn wimpers echt volume zoals hij beloofd en hij krult mijn wimpers ook een beetje. Ik kan deze mascara zeker aanraden. Pluspunt: hij is lekker goedkoop!

Deze mascara is te koop bij de Kruidvat voor €2.89

Wat vinden jullie van deze mascara?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡ <– TIP! Vergeet niet even om de website van Quinty te bekijken 😉

 Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube