Gastblog: NYX Soft matte lip cream BERLIN review

nyx soft matte lip cream berlin review

Laatst liet ik in een persoonlijke update al doorschemeren dat ik de komende tijd wat meer gebruik ga maken van gastblogs. Vandaag heb ik een hele fijne en uitgebreide review van Sonja voor je van Yustsome.nl. Kijk je mee naar haar NYX Soft matte lip cream review?

NYX Soft matte lip cream BERLIN review

– Door Sonja

Hallo,
Wellicht heb je mij al eens voorbij zien komen op social media of bij de reacties van IkhouvanBeauty. Ik ben Sonja en ik schrijf voor Astrid enkele beauty gerelateerde artikelen. Zo helpen we elkaar een beetje, gezellig toch? Vandaag kom ik met een lipstick artikel. Ik ben dol op lipsticks en ook erg dol op nagellak, dus wie weet komt er nog wel een swatch voorbij.

NYX

Sinds kort is er bij de DM een schap NYX bijgekomen. DM? Oh voor de dames die nog niet bekend zijn met dit fenomeen… een drogisterij keten in Duitsland waar je tegen spotprijzen super leuke beauty producten kunt kopen. Ik woon op een half uur van de grens dus ik ga vaak daar shoppen.

Ik kom er al vanaf mijn dat ze bestaan. Echter de liefde groeide toen ik begon met beauty! Ik ging in de week van 20 september (de dag dat ik het artikel schrijf) naar Kleve. Ik dacht daar zitten 3 DM’s zal ik toch wel raak schieten. Ik ging naar 2, voor nummer 3 hadden we geen tijd meer en ik kwam een beetje sip thuis. Op maandag moest ik toch weer terug, iets terug brengen en dacht nu of nooit en reed naar de DM waar we niet waren geweest en voila, daar was het schap met NYX!

nyx soft matte lip cream berlin review lipcream

Kiezen…

Ik heb altijd moeite met kiezen… zoveel mooie kleurtjes. Echter mijn toekomstige schoondochter was er ook bij en we kozen voor een wat extremere kleur. Iets wat ik in mijn uppie nooit gedurfd zou hebben, maar door de positieve reactie van schoondochter nam ik BERLIN mee naar huis.

nyx soft matte lip cream berlin review naam

BERLIN

Poepiebruin, anders kan ik hem niet omschrijven hoor. Ik moet eerlijk zeggen dat ik toch wel een beetje bang werd van deze kleur, stel je nou voor dat dit echt niet staat, dan is het wel zonde geld. Okay dan gaan we maar eens beginnen (als je nu een raar geluid hoort, dan zijn dat mijn virtuele knikkende knietjes).

nyx soft matte lip cream berlin review applicator

De spons applicator is niet heel erg fluffy. En het is lijkt zo niet veel soeps. Ik wilde mijn andere NYX lip cream erbij pakken, maar zul je zien dat die gevlucht is. Enfin ik mag toch wel zeggen dat ik fijnere applicators heb gehad.

nyx soft matte lip cream berlin review swatch

Zoals je ziet is de kleur neigend naar een terra-tint, baksteen. En heeft het een goede dekking zo op het eerste gevoel. Dat moet ik dan nog even zien.

En ik kon dus niet wachten en swatchte het op mijn lippen. Oeps vergeten te scrubben en dan krijg je dus donkere plekken in je liplook.
Beide foto’s heb ik genomen met mijn fotolamp.

nyx soft matte lip cream berlin review zonder basis

nyx soft matte lip cream berlin review met basis

Zoals je dus ziet op de eerste foto is het niet mooi verdeeld over mijn lippen. Het is nog dat je er niet met je neus bovenop zit, maar ik vond het niet mooi. Dus mijn lipscrub gepakt, beetje balsem en even tuttelen! En het resultaat mag er wezen!

Let op voor 40 plus lipjes. Ja ik ben wat ouder en merkte dat het aanbrengen even niet zo lekker liep. Het liep in de rimpels en ik zat er leek het wel voortdurend naast. Een beetje foundation en een lipliner deden alles weer corrigeren. De soft matte is echt heel mooi, mocht je het toch iets willen opleuken, ik heb er ook een gloss overheen gedaan en dat ging erg goed, zonder dat je vlekken kreeg!

NYX is momenteel te koop via de site van Douglas.nl en kost € 7,65. Binnenkort openen de eerste NYX filialen in Nederland! YEAH! Ik hoop zo dat ik daar bij mag zijn (Eindhoven is prima hoor 😉 ). Bedankt voor het kijken naar deze lipswatch!

Liefs Sonja – http://www.yustsome.nl

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube