Groot nieuws…

groot nieuws uitgelicht - Groot nieuws...

Spannende titel he? Ik heb een heel leuk nieuwtje. Dit keer heeft het niets te maken met beauty, maar alles met ons gezin. Dat gaat namelijk uitbreiden, want… Ik ben zwanger!

Een tweede baby, het is een grote wens die nu in vervulling zal gaan. Spannende tijden dus! Op dit moment ben ik bijna 17 weken zwanger. Tot nu toe voel ik me heel erg goed. Ik ben wel wat moe, maar ik heb ondertussen nog een peuter(pubertje) van bijna 2,5 rondlopen, dus ik heb gewoonweg geen tijd om moe te zijn. Ik ben niet misselijk en heb tot nu toe niet veel gekke kwaaltjes. Dat is wat anders dan de vorige keer kan ik jullie vertellen 😉

Ik heb even getwijfeld of ik het op mijn blog zou zetten omdat ik het eigenlijk niet zo fijn vind om hele persoonlijke dingen zo out in the open te gooien, maar bedacht me dat het wel verstandig zou zijn als ik straks misschien even een blogstop moet inlassen in verband met de zwangerschap. Dus vandaar deze leuke mededeling online.

En nu?

Ik wil in principe zo lang mogelijk drie artikelen in de week blijven plaatsen. Als ik tegen het einde van de zwangerschap even een break neem, laat ik het natuurlijk weten. Ik weet namelijk niet of het me lukt ver vooruit te blijven werken. En als het nodig is om meer rust te nemen, zal mijn blog helaas als eerste van de prioriteitenlijst af moeten 🙁 Maarrr! Zo ver is het natuurlijk nog niet! Dus tot die tijd kun je gewoon iedere week minimaal drie updates verwachten. Ik blijf ook lekker over beauty schrijven. Misschien dat ik nu af en toe een beautyproduct voor de zwangere vrouw review, maar verder verandert er wat mij betreft niets. Ook niet als baby nummer twee er eindelijk is.

Mijn gezin & privacy

Misschien is het jullie wel eens opgevallen, ik plaats eigenlijk nooit foto’s van mijn gezin via de kanalen van IkhouvanBeauty. (Behalve zo nu en dan een foto van onze gezellige huiskater Harry.) Buiten deze foto van het nieuwste gezinslid zal dat ook zo blijven. Ik kies er voor om met mijn hoofd op het wereldwijde web te gaan, maar ik wil mijn kinderen daar later ook zelf voor laten kiezen en die keus niet nu al voor hen maken. Dus een buikfoto van mij zul je vast wel een keer voorbij zien komen op Instagram, maar een foto van de nieuwe beauty van een baby niet, sorry! Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben. (En als je de baby graag wil zien, ben je straks natuurlijk welkom om een beschuitje met muisjes te komen eten 😉 )

groot nieuws

Nou, dat was mijn ultrapersoonlijke update voor deze keer. Volgende keer weer lekker een beautyartikel online.

XoXo

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube