Grote Beauty Winactie!

beauty winactie

Zoals de trouwe lezers ondertussen weten, vierde ik een tijdje terug het halfjarig bestaan van IkhouvanBeauty.nl. Aangezien ik graag mijn succes met jullie wil delen, ben ik bezig geweest met het opzetten van een Grote Beauty Winactie. Ben je nieuwsgierig naar wat je allemaal kunt winnen ter ere van mijn Blogaversary? Kijk dan snel verder en doe mee!

Grote Beauty Winactie!

In het afgelopen halfjaar heb ik met een aantal leuke bedrijven op een prettige manier samengewerkt. Dat betekende vaak dat ik een aantal producten opgestuurd kreeg ter review zodat ik kennis kon maken met de spulletjes en er daarna een mooi artikel over kon schrijven. Nu heb ik deze bedrijven benaderd en gevraagd of ze me nog eens wat wilden opsturen, maar deze keer om weg te geven aan jullie. Ik heb drie hele leuke prijzen gekregen en wil daarom ook drie lezers blij maken.

Het prijzenpakket

Wat heb ik allemaal gekregen?

 • Cadeaubon van Lucardi ter waarde van € 50,-
  Allereerst heb ik van Lucardi Sieraden een cadeaubon ter beschikking gekregen ter waarde van 50 euro. Daarmee kun je zeker een mooi setje sieraden uitzoeken. (Benieuwd wat ik koos? Check mijn Lucardi sieraden artikel.)
 • Make-up pakket Goldenroseshop
  Van Goldenroseshop.nl heb ik een heel mooi make-up pakketje gekregen. In dit pakket zitten de volgende producten:beauty winactie goldenrose* Een contour powder kit
  * Een 3D fantastic lash mascara
  * 6 samples van verschillende lipsticks
  * Een Highliter stick
  * Een miracle pencil
  * Een BB cream (Deze heb ik zelf voor mijn review ontvangen en één keer geswatcht, maar hij was te donker voor mij. Hopelijk is hij wel geschikt voor de winnaar van het pakket.)
  (Lees hier hoe de Goldenroseshop make-up mij beviel.)
 • Paula’s Choice product
  Ik heb laatste een hele verzorgingslijn van het merk Paula’s Choice getest voor onder andere de roodheid in mijn gezicht. (Bekijk hier de Paula’s Choice review.) Paula´s Choice heeft een enorm aanbod aan dierproefvrije verzorgingsproducten en make-up. Als je wint, mag je een product naar keuze uit de webshop kiezen.

 

Wat moet je doen?

Aangezien het best een royaal pakket met prijzen is, vraag ik deze keer iets meer van jullie dan normaal. Wil jij kans maken op één van deze leuke prijzen? Volg me dan op minimaal één van de volgende social media kanalen

én deel het bericht van de winactie. Als je me volgt en deelt op meerdere kanalen, maak je ook meer kans. Laat vervolgens hieronder in de comments even weten dat je meedoet, voor welke prijs en waar je me volgt/deelt. Dus niet alleen maar reageren met: ik doe mee a.u.b 🙂 Onvolledige reacties sluit ik uit van deelname. (Ja, ik ben streng!)
Vergeet ook vooral niet je mailadres in het bijbehorende vakje te plaatsen zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen.

Deelnemers uit Nederland en België mogen meedoen. De winactie sluit 25 oktober om 0:00 uur. De 26ste oktober krijgen de winnaars van mij een persoonlijk bericht.

Veel succes met deelnemen!

 Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Zie ook mijn disclaimer.

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube