HEMA Bloggers Kerst Event

Hema Bloggers Kerst event

Een tijdje terug werd ik uitgenodigd voor het HEMA Bloggers Kerst Event. Tijdens dit spektakel zou de nieuwe kerstcollectie van de HEMA worden geshowd. Het event vond plaats op 6 december in Amsterdam. Vandaag een kort verslag van alle feestelijkheden 🙂

HEMA Bloggers Event

Ik app al een tijdje met een leuk clubje meiden en onderhoud daarnaast ook online leuk contact met blogsters die dezelfde hobby en passie als ik hebben. Ik verheugde me er dan ook op deze dames persoonlijk te ontmoeten in Amsterdam. Mieke van Mieksmind zag ik al vrij snel bij binnenkomst in het hoofdkantoor van de HEMA.

Hema bloggers kerst event selfie
Selfie-time!

Samen ploften we op een bank en aten we van de lekkere hapjes. Ik nam een pompoensoepje met quiche. Maar er waren ook sandwiches, taartjes, tappashapjes en ga zo maar door.

hema-bloggers-kerst-even-hapjes

Verder werd er volop wijn geserveerd, maar dat moest ik in mijn situatie natuurlijk overslaan 😉 Wel heeft de HEMA nu hele lekkere alcoholvrije HUGO. Echt een aanrader voor wie geen alcohol lust of mag. Het is niet mierzoet en toch weer even wat anders dan water of thee. En je kunt het lekker feestelijk serveren in een mooi cocktailglas of in een champagneglaasje.

Tijdens het event kon je uiteraard de kerstspullen bewonderen, leuke cadeautjes voor onder de boom bekijken, de nieuwe collectie feestkleding bekijken, de collectie nieuwe nagellakjes uitproberen, feest make-up bewonderen en een broodplankje of notitieblokje laten graferen.

hema-bloggers-kerst-event-cadeautjes
Leuke cadeautjes voor onder de boom of in de sok.

hema-bloggers-kerst-event-feestkleding
Hoe leuk is deze moeder-dochter combi!

hema-bloggers-kerst-event-feest-makeup
Speciale feestdagen make-up.

hema-bloggers-kerst-event-snowglobe
Dit vond ik zo’n leuk ding! Deze ga ik binnenkort scoren voor in mijn nieuwe huis 😉

Helaas stond voor het graferen een enorme rij en de plankjes waren binnen no-time op. (Echt heel jammer…) Dus ik besloot met mijn zwangere buikje een zittende activiteit te doen; een workshop inpakken. Daar spotte ik ook nog even Natasja van Beautyspots, leuk!

hema-bloggers-kerst-event-workshop-inpakken
Goed kijken, links van de rollen inpakpapier zit Natasja verscholen 🙂

hema-bloggers-kerst-event-inpakken-miek
Mieke was ook heel geconcentreerd aan het inpakken geslagen.

Ik heb geen foto van de inhoud van het pakje – een kerstbal/snowglobe – want deze heb ik direct aan mijn schoonzus gegeven. Die paste tijdens het event namelijk op mijn zoontje. Dat vond ik wel een snowglobe waard 😉 Het inpakresultaat zie je hieronder. (Ik heb echt twee linkerhanden als het om dit soort dingen gaat, dus ik was best onder de indruk van mezelf.)

hema-bloggers-kerst-event-cadeautje

Na het inpakken heb ik nog even gekletst met Hennie van Tutje.nl, Claudia van Beautytag.nl en Tatiana van Blogenbeauty.nl. Zo leuk jullie eindelijk eens in het echt te zien dames! Voor mij was dat wel echt het hoogtepunt van het event! Superjammer dat de Photobooth net op het moment van jullie vertrek ermee ophield, de volgende keer moeten we maar even een ‘gewone’ foto maken met z’n allen.

Uiteraard kregen we een goodybag mee naar huis, ik heb er geen foto van gemaakt, want de inhoud heb ik, vrijgevig als ik ben, ook al weggegeven 🙂 Al met al in ieder geval een leuk event met vooral veel leuke mensen en een zeer kerstige sfeer. HEMA, uiteraard van harte bedankt voor de uitnodiging!

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube