Hema Nagellak Review

hema nagellak review

Mijn nagellak collectie is eigenlijk niet meer toe aan uitbreiding. Toch kan ik het zo nu en dan niet laten om een paar nieuwe flesjes mee te nemen. De formule van de Hema nagellakjes is onlangs vernieuwd. Voor mij reden genoeg om toch een paar kleurtjes uit te proberen. Kijk je mee?

Hema Nagellak Review

Ik kocht drie flesjes in de kleuren 216 preppy grape, 327 Vondelpark green en 341 North Sea blue. (Ik vind de nieuwe namen echt helemaal leuk!) De flesjes long lasting lak kosten € 2,50 per stuk, je scoort ze dus bij HEMA of via hema.nl.

hema nagellak review namen

216 preppy grape

Deze kleur is rood, maar dan wel met een beetje een oranje/bruine ondertoon. Daardoor is hij wat minder knal en neigt hij zelfs een beetje richting koraal. Op de onderstaande swatch draag ik slechts één laagje! Wat een dekking he? Ik was echt onder de indruk!

hema nagellak review preppy grape

327 Vondelpark green

Leuke naam he? Deze kleur trok mij direct aan. Voor mijn tweede babyboy heb ik deze kleur uitgekozen als themakleur voor de babykamer. Je ziet de kleur nu ook vaak bij kleren, ook voor jongens! (Ook bij Hema trouwens.) Deze kleur dekte net als de vorige in slechts één laagje.

hema nagellak review vondelpark green

341 North Sea blue

Deze blauwe kleur met grijze ondertoon is een beetje grauw. Toch nam ik ‘m mee omdat hij zo mooi kleurde bij de andere twee lakjes. De naam vind ik wel weer heel treffend gekozen. Voor deze kleur had ik wel echt twee laagjes nodig om ‘m dekkend te krijgen.

hema nagellak review north sea blue

Hema nagellak conclusie

 

Ik vind de nagellakjes van Hema heel erg leuk. De namen zijn leuk, de kleuren zijn hip. En ik denk ook wel dat de formule daadwerkelijk verbeterd is, als ik kijk naar de dekking. Ik had bij de vorige versie van de hemalakjes vaak al na 1 dag slijtage. Bij deze lakjes duurt dat wel 2 dagen, dus ik kan zeggen dat de formule wat dat betreft voor mij wel al beter is, maar dat er nog wel een verbeterslag mogelijk is.

Wat vind jij van de lakjes van Hema?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube