I Heart Makeup Bronze and Glow review

I heart makeup bronze and glow review

Al een hele tijd terug scoorde ik tijdens een kleine shopsessie (klik hier voor de shoplog!) het I Heart Makeup Bronze and Glow duo. Dit kleine choco palette bevat een bronzer en een highlighter. Benieuwd of ik blij ben met dit palette? Check dan mijn review!

I Heart Makeup Bronze and Glow review

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik hartstikke fan ben van de chocolade paletten van I Heart Makeup. Dit leuke make-up merk is een zusje van mijn favoriete budgetmerk Makeup Revolution en valt onder de noemer van TAMbeauty.com. Dit bronzer en highlighter duo is overigens het eerste niet-oogschaduw product dat ik kocht van I Heart Makeup. Het palette kostte me 4,99.

I heart makeup bronze and glow review open

De buitenkant van het palette heeft trouwens precies hetzelfde uiterlijk als het Golden Bar palette, maar uiteraard is het palette wel kleiner. De bronzer is zo goed als mat en de highlighter heeft een mooie zijden glans.

Nog even een close-upje van de producten:

I heart makeup bronze and glow review close

Ik had overigens een beetje pech. Het palette zat uiteraard in een kartonnen verpakking, maar kennelijk had iemand toch al met zijn vieze vingers aan de producten gezeten om te swacthen. (Bovenstaande swatchafdruk is namelijk niet van mij!) Daarnaast sluit het palette ook nog eens niet helemaal goed, jammer…

Swatches & conclusie

Swacthes zeggen meer dan woorden, dus hierbij:

I heart makeup bronze and glow review swatches

De highlighter vind ik persoonlijk echt heel erg mooi. Hij glanst mooi, maar is naar mijn smaak niet te glitterig. De bronzer had misschien wel iets gepigmenteerder gemogen, maar is wel echt prima op te  bouwen. Ik vind dat de substantie ook erg fijn blendt, dus je krijgt met meerdere lagen geen vlekkerig effect.

Ik heb wederom geen look gemaakt, dit heeft er nog steeds mee te maken dat ik op dit moment geen fut heb om me op te maken terwijl ik in afwachting ben van de baby 😉 Zodra ik straks weer wat fitter ben en ik mijn make-up hoek in het nieuwe huis weer helemaal in orde heb, ga ik weer volop make-uppen en looks maken, beloofd!

Neemt niet weg dat ik het palette wel al een tijd in gebruik heb en er dus wel wat nuttigs over kan zeggen: ik ben tevreden! Dit palette is op het moment zelfs mijn favoriete bronzer/highlighter die ik in mijn everyday bakje heb gelegd. Ik hou van een subtiel effect en dat kun je met dit duo zeker bereiken. Wederom een product met een perfecte prijs/kwaliteitverhouding dus wat mij betreft!

Heb jij al ervaring met de make-up van I Heart Makeup?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube