I Heart Makeup Golden Bar review

I-Heart-Makeup-Golden-Bar-review

Zoals je een tijdje terug kon lezen, scoorde ik het Golden Bar palette van I Heart Makeup laatst bij de Trekpleister. Benieuwd wat ik van dit chocolade palette vind? Check dan mijn review!

I Heart Makeup Golden Bar review

Leuk detail is dat ik dit palette echt voor het eerst spotte bij de Trekpleister en hem dus ook nog niet op de website van TAMbeauty.com kon terugvinden. Wij hadden het palette dus eerder hier in Nederland in de winkel dan dat hij in de webshop van TAMbeauty stond. (Inmiddels is hij daar trouwens wel te koop.) Ik betaalde € 7,99 voor dit mooie in goud gedipte chocolade palette. Voor zover ik weet is dit geen dupe van een high-end palette, zoals veel van de choco palettes wel zijn. Het is mijn vierde I Heart Makeup palette en ik vermoed dat er nog wel een paar zullen volgen 😉

I-Heart-Makeup-Golden-Bar-review-verpakking

De inhoud

Op de achterkant van de verpakking zie je dat in het palette 16 kleuren zitten en dat je in totaal 22 gram oogschaduw krijgt. Ook staat er op de verpakking dat het gaat om een mix van matte en shimmers. Dit blijkt bij het openen van de verpakking echter niet te kloppen! Ik zie alleen maar shimmers en glitteroogschaduws.

I-Heart-Makeup-Golden-Bar-review-inhoud

Uiteraard ontbreekt de dubbelzijdige sponge-applicator niet. Wat wel ontbreekt is het plastic velletje met de oogschaduwnamen. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt. Ik heb bij reviews van andere bloggers het velletje met de namen wel voorbij zien komen. Misschien dat ik toevallig een palette heb opgepikt waarbij het velletje eruit is gevallen?

Swatches

Hieronder dan maar de swatches zonder namen, sorry! Ik gebruikte geen basis en heb steeds slechts eenmaal met mijn vinger door de pan geswiped.

I-Heart-Makeup-Golden-Bar-review-swatches-rij1
Rij 1

De gouden tint springt er voor mij hier uit, ook de rose kleur vind ik heel mooi voor op het bewegend ooglid.

I-Heart-Makeup-Golden-Bar-review-swatches-rij2
Rij 2

Deze rij heeft echt hele mooie kleuren en een goed pigment. Kijk even naar die derde kleur van links, wat een beauty!

I-Heart-Makeup-Golden-Bar-review-swatches-rij3
Rij 3

Ook deze rij stelt me qua pigment niet teleur.

Conclusie

Vanwege alle drukte is het er bij mij ingeschoten om een goede lookfoto te maken. Ik heb natuurlijk wel al gespeeld met het palette en ben weer tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding van dit chocolade palette. Het pigment is heel goed, de kleuren zijn mooi, de oogschaduws blenden fijn en ze houden ook goed met een oogschaduwbasis eronder. Toch vind ik het niet aanwezig zijn van matte kleuren serieus een groot gemis. De looks die ik tot nu toe heb gemaakt waren daardoor niet naar tevredenheid en eigenlijk heb ik dan een ander palette nodig met matte kleuren om de look goed te krijgen. Dat is jammer!

Wat vind jij van dit palette?

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube