I Heart Makeup shoplog

i heart makeup shoplog - I Heart Makeup shoplog

Afgelopen week had de Trekpleister I Heart Makeup in de aanbieding. Eerst was ik nog stellig van plan me niet te laten verleiden, want hè… Als er iemand genoeg oogschaduwpaletten heeft, ben ik het wel. Op vrijdag ben ik uiteindelijk toch gezwicht en na werktijd snel met piepende bandjes naar de plaatselijke Trekpleister gereden. Wie mij ook volgt op Facebook en Instagram heeft het al gezien; ik had geluk! De palettes die ik wilde, waren er nog! Blij als een kind ging ik terug naar huis 😀 Ik laat ze vandaag zien middels een extra blogpost in deze I Heart Makeup shoplog.

I Heart Makeup shoplog

Ik had al twee oogschaduwpaletten van deze chocoladelijn in mijn bezit: het Naked chocolate palette en het Salted Caramel palette. (En het zou me niks verbazen als ik ze ‘per ongeluk’ langzaamaan allemaal bij elkaar spaar…) Als sucker voor oogschaduwpaletten en voor goede koopjes, was deze aanbieding van Trekpleister voor mij toch écht te verleidelijk… Er waren trouwens ook highlighters en bronzers in de aanbieding, waaronder de schattige, hartvormige Unicorn highlighter. Ik heb er nog even mee in mijn handen gestaan, maar ik besefte me dat ik deze waarschijnlijk niet regelmatig genoeg zou gebruiken. Deze ging dus terug in het schap. Wat ik wel kocht?

Bronze and Glow

Allereerst pikte ik deze Bronze and Glow duo mee. In het doosje zit een volgens mij hele bruikbare bronzer en een highlighter.
Dit duo kostte € 4,99.

i heart makeup shoplog bronze and glow

Golden bar oogschaduwpalette

In dezelfde gouden stijl pikte ik dit Golden bar oogschaduwpalette mee. Een palette vol met warme kleuren en vooral veel shimmers.
Ik betaalde € 7,99.

i heart makeup shoplog golden bar

Chocolate love oogschaduwpalette

En deze felroze chocoladereep kon ik niet alleen vanwege de inhoud niet laten liggen! Wauwie, wat een knalkleur.
Ook deze beauty kostte me € 7,99.

i heart makeup shoplog chocolate love

Waar I Heart Makeup kopen?

Nog even een leuke mededeling voor wie misgreep bij Trekpleister afgelopen week. Kruidvat verkoopt sinds kort online standaard I Heart Makeup and Freedom (#proartist) make-up! De winkels gaan daar ook langzaamaan in uitbreiden heb ik begrepen via een video van Ver Camilla. Verder heeft TAMbeauty.com (het overkoepelende merk voor Makeup Revolution, I Heart Makeup, Freedom etc.) natuurlijk ook alles op voorraad. Je betaalt hier wel iets van € 6 aan verzendkosten, maar omdat het uit de UK komt, hoef je verder geen invoerrechten en dergelijke te betalen. Ze hebben ook vaak goede aanbiedingen.

Binnenkort zal ik deze paletten uiteraard voor jullie reviewen, maar ik ga er eerst even lekker uitgebreid mee spelen. Ben jij al bekend met de I Heart Makeup paletten?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube