IkhouvanBeauty bestaat (ruim) 1 jaar + Winactie

ikhouvanbeauty bestaat 1 jaar

Op 28 maart 2016 plaatste ik mijn allereerste blogpost over een palette van (hoe kan het ook anders…) Makeup Revolution. Nu zijn we alweer ruim een jaar verder. Mijn eerste blogjaardag is een feit! Vandaag blik ik even terug en vooruit. En, wie jarig is, trakteert 😀

IkhouvanBeauty bestaat 1 jaar

Ruim een jaar terug besloot ik dat het tijd was om iets te doen met mijn passie voor mijn werk als online marketeer, schrijven, make-up en beauty. Zo werd het idee van een eigen website geboren en dat mondde uit in IkhouvanBeauty.nl. En nu zijn we ineens al ruim een jaar verder! Nog steeds blog ik met superveel plezier.

ik hou van beauty logo

Al snel leerde ik een hoop mensen kennen die dezelfde hobby hebben als ik. Met een aantal heb ik zelfs bijna dagelijks contact. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe producten te leren kennen. Ik heb zelfs zo nu en dan de mazzel dat ik spullen krijg van bedrijven om er wat over te schrijven op mijn eigen stukje internet. Dit vind ik supertof, maar het is zeker niet de voornaamste reden om te bloggen. Ik vind het gewoon leuk om te schrijven, dingen uit te testen en mijn enthousiasme (of mijn afschuw 😉 ) te delen.

En verder?

De afgelopen tijd heeft mijn blog echter wel een beetje op een lager pitje gestaan. Ik heb namelijk in januari voor de tweede keer een baby gekregen en dat kost toch behoorlijk wat tijd kan ik verklappen. Zeker met een grote broer met peuterpuberbuien die ook de volle aandacht wil. En mijn gezin komt vanzelfsprekend altijd op de eerste plaats. Toch heb ik inmiddels het bloggen na de eerste opstartproblemen weer lekker opgepakt, ik heb er namelijk gewoon ontzettend veel lol in. En voor mij is het ook een stukje ontspanning; even bezig zijn met vrouwendingen in een mannenhuishouden 😉 Voorlopig zijn jullie dus nog niet van mij af en blijf ik lekker op dezelfde koers doorvaren. Toch is er altijd ruimte voor verbetering; stilstand is immers achteruitgang naar mijn idee. Ik ben daarom benieuwd naar jouw mening! Lees snel verder….

Winactie!

Aangezien ik mijn trouwe lezers graag wil bedanken voor alle steun en de lieve comments in de afgelopen maanden, is het tijd om weer wat weg te geven. Ik heb een prachtig verrassingspakket samengesteld. In het pakket zitten spullen die ik zelf heb gekocht, maar ook wat spullen die ik heb gekregen en zelf niet gebruik. Ik vind het zonde om ze weg te gooien en hoop dat ik er iemand anders blij mee kan maken. (Uiteraard zijn alle spullen ongebruikt!) Ik ga niet verklappen wat er allemaal in het pakket zit, maar op de foto hieronder zie je alvast een sneak peak 😀 Het is echt een heel leuk en een megagroot pakket, dus zeker de moeite waard!

ikhouvanbeauty bestaat 1 jaar winactie

Hoe doe je mee?

Wil je ook kans maken op dit leuke pakket? Laat dan een reactie achter met een geldig e-mailadres EN vertel wat jij leuk en minder leuk vindt aan IkhouvanBeauty.nl. Uiteraard ga ik jullie reacties meenemen in de artikelen die ik op IkhouvanBeauty.nl ga plaatsen in de toekomst zodat ik verder kan groeien. Als je een reactie achterlaat zonder deze feedback, doe je niet mee aan de winactie 🙂 (Streng he??) Verder hoef je niets te doen, maar ik stel het altijd op prijs als je me volgt op Facebook, Instagram of Twitter. Deze blogpost delen = ook lief!

Meedoen kan tot en met 1 mei 2017. Ik trek de winnaar via een online lootjessysteem. De winnaar krijgt de eerste week van mei een persoonlijk bericht! Wanneer er niet binnen 48 uur wordt gereageerd, trek ik een nieuwe winnaar.

Zo, en nu op naar het volgende blogjaar!

ikhouvanbeauty kus

Save

Save

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube