IkhouvanBeauty bestaat een half jaar!

blog bestaat half jaar

De vlaggen mogen uit! IkhouvanBeauty.nl bestaat morgen precies een half jaar en ik ben TROTS! Het afgelopen half jaar heb ik namelijk een aantal mijlpalen bereikt met mijn eigen stukje www en daarnaast heb ik ook nog eens heel veel energie en plezier gehaald uit het bloggen.

Blogaversary 😀

Vijf maanden terug vierde ik nog vol trots dat ik een maand bestond. Nu bestaat mijn blog gewoon een half jaar en heb ik al heel veel leuke dingen gedaan en ook een aantal mijlpaaltjes bereikt. Hieronder enkele hoogtepunten:

  • Ik leerde een hoop bij over het maken van interessante productfoto’s (al ben ik er nog lang niet! Ik blijf er aan werken mijn foto’s te verbeteren.)real techniques vs ebay dupes
  • Ik deed voor het eerst mee aan Echtepostiscool (#epic) en vond dat echt fantastisch!echtepostiscool juni 2016
  • Ik werd al vrij snel door een aantal bedrijven benaderd voor een samenwerking.
  • Ik organiseerde samen met Hilde de Nationale Beautybloggersdag waardoor ik nu veel contact heb met een stel hele leuke meiden die dezelfde passies hebben als ik. Daarbij geven we elkaar ook tips en helpen we elkaar zo weer verder op weg.nationale beautybloggersdag
  • Mijn bezoekersaantallen en volgers op social media stijgen nog iedere dag. (Het blijft me een kick geven om de statistieken te volgen!)
  • En als hoogtepunt ging ik voor het eerst naar een Bloggers event waar ik heerlijk in de watten werd gelegd én nog meer leuke mensen leerde kennen.

Al met al heb ik dus mijn horizon enorm verbreed en kan ik me lekker uitleven met het schrijven van artikelen, het optimaliseren van mijn website en het maken van foto’s.

Winactie

Ik heb al een aantal keer een winactie georganiseerd waarbij ik zelf de prijzen heb aangeschaft. Voor deze gelegenheid heb ik een wat bedrijven benaderd waar ik al mee samen heb gewerkt met de vraag of ze iets wilden bijdragen voor een feestelijk prijzenpakket voor één van de lezers van IkhouvanBeauty.nl. Ik kreeg een aantal superleuke reacties. Binnenkort, als ik alles rond heb, verschijnt er daarom voor het eerst een gesponsorde winactie online. Houd de website en de social media kanalen zoals Twitter, Facebook of Instagram dus goed in de gaten 😀

Rest mij verder niets meer dan jullie, mijn geweldige lezers, te bedanken voor alle leuke reacties. Ben echt superblij dat ik al zoveel heb bereikt en ben van plan nog lang door te gaan. XoXo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube