IkhouvanBeauty wenst je een gelukkig nieuwjaar!

IkhouvanBeauty-wenst-je-een-gelukkig-nieuwjaar

Vandaag is het zo ver, de laatste dag van 2016. Een mooi moment om even terug te blikken op het afgelopen jaar – een jaar waarin er voor mij veel is gebeurd – en om al mijn lieve lezers natuurlijk een gelukkig 2017 toe te wensen.

Terugblik 2016

Van oud en nieuw word ik altijd een beetje melancholisch. Het is het perfecte moment om even terug te kijken.

Count your blessings…

Het jaar 2016 was voor mij echt een prachtig jaar. Ik heb vele hoogtepunten mogen beleven, zowel op het gebied van mijn blog als op persoonlijk vlak. I’m a lucky girl! Ik besef me maar al te vaak dat ik echt heel blij mag zijn met wat ik heb. De hoogtepunten op een rij:

 • Op 28 maart 2016 ging mijn blog de lucht in en plaatste ik mijn eerste blogpost, uiteraard ging deze over een oogschaduwpalette van mijn favoriete budgetmerk Makeup Revolution 😉 Je kunt de blogpost hier bekijken. (Vooral grappig om terug te lezen hoe onzeker ik was over het plaatsen van een foto van mezelf!)

  full face look day to night palette

 • In de zomer ontdekte ik dat ik zwanger was van mijn tweede baby-boy. Dat was natuurlijk echt heugelijk nieuws, ik was (en ben nog steeds!) in de wolken! In augustus besloot ik dit nieuws met jullie te delen. Gelukkig verloopt alles heel voorspoedig en heb ik tot nu toe met behulp van wat lieve gastblogsters mijn blog helemaal draaiende kunnen houden tijdens de zwangerschap! Ik ben 23 januari uitgerekend en ga proberen drie keer per week te blijven posten. (Wel een kans dat het in januari en februari even wat minder wordt, eerst maar eens kijken hoe dat gaat als de baby er is!)

  groot nieuws

 • Mijn blog groeide en groeide. Ik kreeg steeds meer mailtjes van bedrijven om samen te werken en ik werd dit jaar zelfs al een aantal keer uitgenodigd voor persevenementen. Dat waren echt hoogtepuntjes op het bloggebied voor mij, want zo ontmoette ik een aantal hele leuke en lieve mensen die dezelfde hobby en passies hebben als ik. Een aantal van deze meiden spreek ik zelfs iedere dag op de Whatsapp.

  essence catrice blogger event medebloggers
  Samen met Jolanda van Zazazoo.nl en Hilde van Hillybillybeauty.nl tijdens het essence en CATRICE Blogger Event.

 • In 2016 verkochten we ons knusse huisje en kochten we een enorm hoekhuis! Mijn man heeft zich samen met onze lieve familie en vrienden uit de naad geklust om er iets nog mooiers van te maken. (Serieus, wat een geweldige mensen hebben wij toch om ons heen!) We zijn nu net verhuisd en ik kan nog steeds niet geloven dat dit prachtige huis van ons is. Er is zoveel ruimte voor mijn zoontje(s), ik heb een splinternieuwe badkamer met ligbad (jeej!!), mijn man heeft eindelijk zijn garage a.k.a. mancave en er is zelfs een apart bijgebouw in de tuin dat is omgetoverd tot speelkamer. Voor ieder wat wils dus 😉

 

Op naar 2017!

Zoals je kunt zien, mag ik niet klagen over 2016. Maar ook 2017 ziet er voor mij prachtig uit. Zo komt er in januari (als het goed is!) een nieuw babyjongetje wonen in ons paleisje. Daarnaast heb ik een vast contract gekregen op mijn werk, dus na mijn verlof kan ik weer lekker aan de slag (eerst nog even genieten hoor van de baby!) En ik heb zin om lekker verder te gaan met mijn website. Ik had nooit verwacht dat ik het bloggen zo goed zou volhouden naast mijn gezin en werk, maar het geeft me energie en ik heb er zoveel lol in, dat het gewoon vanzelf gaat. Ik ben in de afgelopen maanden echt heel erg gegroeid en ik ga gewoon lekker door. Jullie zijn nog niet van mij af 😉

Rest mij niets meer dan jullie allemaal een geweldig, liefdevol en gezond 2017 toe te wensen. Tot volgend jaar!

P.s. Hoe blik jij terug op 2016?

ikhouvanbeauty kus

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube