In de pers: essence the little x-mas factory

essence the little x-mas factory

I know! I know! Het is nog geen oktober en we beginnen nu al over kerst… Ik hou gewoon van vooruit kijken 🙂 essence houdt daar kennelijk ook van, want ik ontving een persbericht met de aankomende kerstcollectie genaamd essence the little x-mas factory. Kijk je mee?

essence the little x-mas factory

essence heeft alle verlanglijstjes voor Kerst ontvangen en de hardwerkende Kerst-elfjes zijn druk bezig met het selecteren van de perfecte geschenken. Het resultaat is de nieuwe trend edition ‘the little x-mas factory’, verkrijgbaar van eind november tot en met december 2016, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met mooi roze.

Dat klinkt toch goed he? En even wat anders dan de standaard kerstkleurtjes. Laten we snel verder kijken!

essence the little x-mas factory – eyeshadow palette

We trappen meteen af met mijn favoriete beautyproduct, het oogschaduwpalette. Dit palette bevat 5 glinsterende kleurtjes. Daar moet zeker een feestelijke look mee te maken zijn. Deze staat al op mijn verlanglijstje 😉

essence the little x-mas factory eyeshadow palette
Prijs: € 3,99.

essence the little x-mas factory – liquid gold eyeliner

Nog iets wat ik wel zou willen kopen. Een gouden eyeliner, jeej! Jammer dat hij er niet ook in het zilver is.

essence the little x-mas factory liquid gold eyeliner
Prijs: € 2,89.

essence the little x-mas factory – liptint

Ik denk dat dit een stain-product is? Dit zegt essence er over in het persbericht:

Deze tint kleurt de lippen in prachtig fel roze en blijft de gehele Kerstavond mooi. Verkrijgbaar in 01 all i want for x-mas is you.

essence the little x-mas factory liptint
Prijs: € 2,99.

essence the little x-mas factory – 2in1 core concealer

Weer een 2-in-1 concealer. Hij is jammer genoeg in slechts één kleur verkrijgbaar.

essence the little x-mas factory 2in1 core concealer
Prijs: € 2,89.

essence the little x-mas factory – contouring palette

En de contour-trend gaat met de kerst ook gewoon weer verder. Ik heb inmiddels zoveel contourpalettes dat deze me niet direct aanspreekt. Wel vind ik de naam heel erg leuk 🙂

Dit palet bevat een donkere kleur voor schaduweffecten en een highlighter om de juiste delen te accentueren. Een extra cadeautje: de poeder heeft een mooi dessin. Verkrijgbaar in 01 elf yourself!

essence the little x-mas factory contouring palette
Prijs: € 3,39.

essence the little x-mas factory – nail polish

Nieuwe nagellakkleurtjes ontbreken wederom niet. Verkrijgbaar in 01 i still believe in santa clause, 02 let’s take an elfie, 03 santa baby en 04 meet me under the mistletoe. De witte lak zou wat mij betreft een mooie aanvulling zijn op mijn nagellak stash

essence the little x-mas factory nagellak
Prijs: € 1,99 per stuk.

essence the little x-mas factory – nail jewelry sticker

En zoals we in de laatste paar persberichten van essence al zagen, de collectie met nagelstickertjes wordt ook steeds verder aangevuld. Deze vind ik wel geinig.

essence the little x-mas factory nail jewelry sticker
Prijs: € 3,59.

essence the little x-mas factory – super rich mini hand cream

Dit is iets wat ik ook wel eens zou willen testen. Lijkt me ook fijn voor in mijn handtas. Ik twijfel wel of ik deze geurtjes lekker vind, ik hou meer van bloemige geuren. Eerst maar even snuffelen straks 😉

Heerlijk verzorgend. Deze twee handcrèmes verrijkt met vanille en cookie geur zijn verkrijgbaar in een handig mini-formaat om de handen van alle hardwerkende Kerst-hulpjes te verzorgen. Verkrijgbaar in 01 holiday hugs… en 02… and mistletoe kisses.

essence the little x-mas factory superrich handcream
Prijs: 1,59 per stuk.

essence the little x-mas factory – eau de toilette

Tot slot komt essence nog met een geurtje op de proppen.

Deze warme, zoete geur doet denken aan de winterse sfeer van gezellige en mooi ingerichte kerstmarkten. Verrijkt met chocolade, cranberry en nectarine in de topnoot, fresia en pioenen in de middennoot en karamel, vanille en tonkaboon in de basisnoot. Verkrijgbaar in 30 ml, 01 it’s magic.

essence the little x-mas factory eau de toilette
Prijs: € 4,99.

the little x-mas factory producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister vanaf eind november tot en met december 2016, zolang de voorraad strekt. (En we weten allemaal hoe snel die limited editions er vaak doorheen vliegen…)

En? Wat vind jij interessante producten uit deze kerstcollectie? Het palette zou ik wel willen scoren en de gouden eyeliner lijkt mij echt tha bomb voor een kerstlook. Verder vind ik de producten niet heel spectaculair. Wel leuk dat deze kerst roze meer de boventoon voert in plaats van rood. Dat vind ik dan wel weer origineel.

Bewaren

Bewaren

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube