In de pers: the Body Shop White Musk L’eau

the body shop white musk leau

Wist je dat rendieren wreed behandeld moeten worden om echte musk te krijgen? In 1981 lanceerde The Body Shop haar White Musk geur, een van de eerste geuren met ethisch verkregen vegan musk. Deze klassieke geur heeft vanaf 2 mei een opvolger; White Musk L’eau. Vandaag meer hierover naar aanleiding van een persbericht van the Body Shop.

the Body Shop White Musk L’eau

De nieuwe variant van de White Musk geur is jong en vrouwelijk, een frisse en fruitige opvolger van een waar icoon. Niet alleen wordt de musk op een diervriendelijke manier gewonnen, ook wordt er gebruik gemaakt van organische Community Trade-alcohol. Deze wordt in Brazilië gedestilleerd uit suikerriet, door het milieuvriendelijke bedrijf Native.

De geur is een perfecte weergave van onze passie en toewijding voor vegetarische, cruelty-free beauty-producten. Een bloemig boeket, waarvan onze one-of-a-kind musk en sensuele tonen de perfecte harmonie vormen zodra de geur je huid raakt. Frisse citrus-geuren, koriander en moederhars combineren perfect met een luxueus vleugje iris, lelie en jasmijn. Geheel vegan en cruelty-free.

the-body-shop-white-musk-leau-giftset-1

WHITE MUSK L’EAU GIFT SET €60 – Eau de toilette 100ml en body lotion.

the body shop white musk leau giftset 2 - In de pers: the Body Shop White Musk L'eau

WHITE MUSK DELUXE GIFT SET €65 – Eau de toilette 100ml, shower gel en body lotion.

Vanaf 2 mei is deze nieuwe geur te koop bij de winkels van the Body Shop of online op www.bodyshop.nl.

Save

Save

Sharing is caring 🙂
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Bloglovin
Google+
YouTube